Brödfabriken i Jonsered

5,0
2 betyg
Redigera Brödfabriken i Jonsered

I Jonsereds Fabriker hittar du detta omtyckta hantverksbageri, som drivs av skådisen Eric Ericsson. Här lever han ut sin barndomsdröm och bakar surdegsbröd, bullar och andra godsaker från tidig morgon till eftermiddag. Köp med dig hem eller stanna till för en frukost, lunch eller fika.

Brödfabriken i Jonsered är inhyst i ljusa industrilokaler i hjärtat av Jonsereds Fabriker, som finns i Partille. Här är disken full av nybakat hantverksbröd, färska bullar och mängder av bakelser såsom morotskaka, croissanter och populära semlor när det är semmelsäsong. Brödfabriken i Jonsered har vunnit pris för både sina bullar och sina semlor, så för den som gillar just dessa godsaker är ett besök att rekommendera. 

Bortsett från att handla med sig bröd och bakverk kan man även besöka Brödfabriken i Jonsered för en frukost, lunch eller fika på plats. Bageriet öppnar tidigt på morgonen och serverar kaffe, frukostmackor och andra frukostfavoriter att inleda dagen med. Till lunch kan man ta en lite matigare macka och avrunda med en fika om man är sötsugen. Utbudet av bröd och bakelser varierar ständigt, så det finns alltid något nytt att testa. Vissa dagar bakar man även surdegspizza med varierande toppings, en återkommande favorit som serveras till lunch.

Användarbilder på Brödfabriken i Jonsered Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Brödfabriken i Jonsered av Sara K.
  • Semlor och bullar  – Bild från Brödfabriken i Jonsered av Sara K.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 mar 2023

Så mysigt och genuint litet bageri i Jonsereds fabriker! Kan starkt rekommendera deras sopp-lunch som serveras med nybakat surdegsbröd. Bröden och deras semlor, wooooww!!
Så trevligt ställe, perfekta lördagsutflykten!

24 feb 2023