Bar Normal

3,7
3 betyg
$$$
Bar
Restaurang
Bar Normal
3,7
3 betyg

I en av stans äldsta bostadsrättsföreningar, mitt på mysiga Prinsgatan, huserar baren och restaurangen där alla är normala. Eller inte. Stämningen är hjärtlig; hit kommer du för att äta något från neo-bistrons meny eller för att ta ett glas i goda vänners lag. Bland annat serveras rå-mat och grillade mackor i olika former.

Inrett med pinnstolar, bokhyllor och konst är Bar Normal som gjort för socialt häng med hemma-hos-känsla. Själva baren är centralt placerad och fylld med livlig stämning. Hit kommer du inte bara för att käka och ta några glas, utan även för att köra en omgång backgammon eller kanske för en quiz-session. Själva namnet, Normal, kommer sig av den okomplicerade och opretentiösa inställningen. Alla är välkomna, och maten är rak. Fokus ligger på sallader, rå-mat och grillade smörgåsar såsom reuben, och både mindre och större fusion-rätter serveras – allt från råbiff och sashimi till asiatisk sallad och veganalternativ.

Drinkmenyn inkluderar både varma och ”normala” drinkar i stil med ”Normopolitan” och ”Älskog i slottsskog”. I baren kan man även kolla in tavlor och ikoniska fotografier, och ägna sig åt shysst häng i allmänhet. Men det är inte bara det unga och festglada folket som hittar hit. Istället träffas folk i alla åldrar på Bar Normal för att umgås, äta och dricka. Stället funkar lika bra för en träff på tu man hand, som för det större gänget, och sommartid går det lika bra att slå sig ned på uteserveringen i solen.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Recensioner av Bar Normal

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Underbart! Sååååå trevliga i baren, maten var fantastiskt god och atmosfären var perfekt ✨ Perfekt ställe alla dagar i veckan och absolut ett nytt favoritställe om man ska ta ett glas vin med vänner 🥂

Uppdatering: Bar Normal är fortfara...

Älskar bar normal! Så god mat, säkra kort på menyn. Härlig och avslappnad stämning. Bra utbud på öl och vin. Enda minuset är kanske att de inte förnyar menyn, men det gör ju iofs att det alltid finns säkra kort att gå på. Tre...

Texten har översatts automatiskt.

Det sämsta stället i Gbg! mycket centralt och trevligt ljud, men det är allt! Personalen är oförskämd och ovänlig, vi har blivit utslängd eftersom 6 andra människor ville sitta, även om det inte fanns någon reservation och vi var fortfarande me...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Representerar du Bar Normal?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Bar Normal?

Vi har klassificerat Bar Normal som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Bar Normal?

På Bar Normal serveras bland annat:

  • Smårätter
  • Internationellt
  • Fusion

Vad kostar det att äta på Bar Normal?

Bar Normal ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Bar Normal uteservering?

Ja, Bar Normal har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Får jag ta med min hund på Bar Normal?

Ja, Bar Normal är hundvänligt och tillåter att du tar med din hund när du besöker baren.

Var ligger Bar Normal?

Bar Normal ligger på Prinsgatan 3, 413 05, Linné. I närheten ligger Tredje Långgatan.