Contrast Public House

4,8
5 betyg
$$$
Cocktailbar
Hemsida
Instagram
Contrast Public House
4,8
5 betyg
Hemsida
Instagram

Contrast Public House mitt på Tredje Långgatan vill vara ett nav i Linné, en plats där alla alltid ska känna att det är gött att hänga, oavsett vilken veckodag det råkar vara. I de stora lokalerna hålls även event som konserter och stand up-kvällar.

De gamla tegelväggarna och den rymliga takhöjden för lätt tankarna till coola kvarter i New York eller London. Det stämmer väl överens med restaurangkonceptet, då tanken är att man ska kunna slinka in här när som helst – eller hänga kvar mest hela dagen. Gastrobarens meny hämtar inspiration från både pubmiljöer och fine dining, men allt i en folklig tappning som gör att alla ska känna sig hemma. Menyn byts ut allt som oftast, men idén är densamma; en bred meny där allt lagas från grunden, samt att alla ska hitta något gott oavsett hungersnivå. Gastrobaren har även ett brett utbud av öl, både internationell och lokal från bryggerier i och runt Göteborg.

Sommartid fylls den stora uteserveringen mitt på Tredje Långgatan snabbt upp. För den som vill stanna länge under de lummiga växterna, som även finns inomhus, så är det ett bra drag att gå upp på loftet, tillika ställets spelhörna. Här hittas både tv-spel och brädspel och tiden kan snabbt flyga iväg. Contrast Public House har också blivit en viktig plats för kulturarrangemang i Göteborg, det finns både scener och gott om plats. Allt som oftast hålls det konserter, stand up-kvällar och andra events.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Contrast Public House Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Contrast Public House

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 aug. 2019 · Uppdaterad

Underbar miljö med en lite lummig innergård, lampor och enkla sittplatser. Personalen är underbart Göteborsk och kör en riktigt bra service.

Fantastiska utbud av Gin och mycket bra öl! Värt ett besök för en drink eller två. (Har inte prov... Visa hela »

22 feb. 2023

Fantastiska Cocktails och mat!

23 nov. 2020

Grymt Ställe! Snygg och hemtrevligt!

24 aug. 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Riktigt bra mat. Kort men komplett menà ¹ (tre poster, tre huvudrätter som omfattar kött, fisk och vegetariskt, en dessert), men allt var mycket väl kokta. Bra läge och trevlig personal.

16 apr. 2023
Listad i: Varit Göteborg