Juan Font

4,4
5 betyg
Bar
Juan Font
4,4
5 betyg

Spansk-Franskinfluerad vinbar, bara ett par steg bort från Avenyn. Hit kommer du för att avnjuta ett glas gott vin, gärna tillsammans med ställets utvalda charkuterier. Med rötter i både Baskien och Pyréneerna lockar stället med klassiker som ostron, råbiff och spanska delikatess-pizzor. Vinbarens fondvägg, föreställande en tolkning av Picassos Guernica, lär inte passera obemärkt. Rustikt, gemytligt och allmänt god stämning.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Juan Font Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
5

Recensioner av Juan Font

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Mysig spansk vinbar, deras råbiff med karamelliserad anklever är fantastisk! Goda viner och roliga varianter på GT. Tyvärr kan man inte boka bord, men väl värt väntan.

Juan Font är verkligen en favorit! Perfekt för AW häng, dricka riktigt gott bubbel eller super goda viner. Här vill du beställa in till smått å gott, oliver, mandlar eller varför inte få rekommenderat lite olika ostar.
Här är servicen på...

Mysigt vinställe med bra läge och superhärliga lokaler! Högt i tak och lummig stämning, blandade åldrar och fint utbud på dryck! Enda minuset är att det blir lite trångt då det är så populärt.

Trevligt ställe för ett glas vin eller en aw på fredagar! 🥂 Bra läge precis bakom avenyn, passar för både stora och små sällskap. Har varit fullt flera gånger vilket är kul!! ✨ Härlig miljö!

Listad i: Vinkväll

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
5

Representerar du Juan Font?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Juan Font?

Vi har klassificerat Juan Font som:

  • Vinbar

Var ligger Juan Font?

Juan Font ligger på Teatergatan 36, 411 35, Centrum.