Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pitcher's Majorna

4,0
1 betyg
Redigera Pitcher's Majorna

Pitcher's är puben som vill visa matcher utan att för den sakens skull tumma på matens kvalitet. Matmässigt ligger fokus främst på rejäl pubmat, både i form av oxfilé och entrecôte som grillats i kolugn och väl tilltagna hamburgare, liksom vegetariska alternativ. Dryckesmässigt finns ett brett utbud av öl, vin och whisky.

I gemytliga Majorna ligger puben där god mat och dryck står i centrum. Pitcher's kallar sig själva för en gastropub, vilket innebär att mycket krut läggs på maten och där köket präglas av ett gediget hantverk. På menyn hittas klassisk pubmat som burgare, spicy hot wings och fish and chips, men även en gedigen grillmeny. Både kött och skaldjur grillas i Pitcher's glödande Mibrasa-ugn, vars höga temperatur ger god smak och mycket grillyta. För den som föredrar gröna alternativ finns även en vegetarisk meny, där flera av rätterna går att få helt veganska. På dryckessidan erbjuder puben ett stort utbud av öl, både internationella och lokala sorter, men även av vin och färgglada drinkar.

Skinnsofforna, liksom de många tavlorna och böckerna i bokhyllorna, ger Pitcher's den där sortens ombonade pubkänsla som gör det lätt att känna sig avslappnad och bekväm, oavsett om man kommer in för att äta middag, kolla fotboll eller bara ta en öl med vännerna. I Pitcher's game room kan man dessutom utmana polarna i shuffle board eller basket och dyker man upp en torsdag är det quiz som gäller.

Användarbilder på Pitcher's Majorna Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
18 apr 2019

Väldigt god mat och synnerligen trevlig personal! Trots minimalt idrottsintresse, störde inte alla TV- skärmar.Bra jobbat på alla plan! Återkommer gärna och snart!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.