Majornas Bryggeri

5,0
1 betyg
Redigera Majornas Bryggeri

Detta småskaliga hantverksbryggeri har en stor passion för öl och ölkultur, och i deras bryggeripub kan man dricka deras öl och äta en bit mat. Majornas Bryggeri startades 2014, och sedan 2019 driver de bryggeripuben som ligger i direkt anslutning till själva bryggeriet i Majorna.

Majornas Bryggeri är det första bryggeriet i sitt slag i Göteborg, med plats för ett hundratal sittande gäster och full insyn i produktionslokalen. Förutom att dricka öl och äta mat kan man ta del av ölprovningar, visningar, bryggkurser och föreläsningar kring öl. Och förutom deras egen öl hittar du ett brett urval från andra lokala bryggerier. Gillar du öl vill du helt enkelt inte missa Majornas Bryggeri.

Maten är vegetarisk och vegansk, lagad med kärlek från grunden. Temat är internationellt, med allt från hummustallrik till veganska biffar och pasta. Vill man avrunda med något sött kan man beställa exempelvis en Cinnamon and Chilli Donut med lemon curd och vegansk vaniljglass kombinerat med bryggeriets egna porter.

Ölsortimentet består av ett antal ale, porter och klassisk tysk pilsner, varav allt produceras på plats i bryggeriet under hantverksmässiga former. Alla öl är ofiltrerade och opastöriserade för att få fram en smakrikare upplevelse – och självklart är även dessa veganska. I det ordinarie utbudet finns alltid ett flertal sorter att välja mellan, men kontinuerligt dyker gästspel upp med tillfälliga och säsongsbetonade sorter. Bryggeriets öl finns även på utvalda krogar i runt om i Göteborg.

Vill du lära dig hur man brygger öl? Missa då inte deras dagskurser.

Användarbilder på Majornas Bryggeri Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jun 2020

Mysigaste kvarterskrogen! God öl, god stämning, avskalad god mat.