Velvet

3,5
2 betyg
Bar
Restaurang
Hemsida
Instagram
Velvet
3,5
2 betyg
Hemsida
Instagram

Åk på en tidsresa till det förföriska 1920-talet. På Andra Långgatan ligger burlesquebaren Velvet, där mat och dryck kombineras med upplevelse och filmisk inredning.

Hos Velvet välkomnas du in i en värld du bara trodde existerade på film. Här samsas sammetsfåtöljer, guldkantade speglar, fjäderboor och kristallkronor. Tillsammans skapar varje genomtänkt detalj en känsla av att befinna sig på en äkta burlesqueklubb under 1900-talets första årtionden. 

Från onsdag till lördag kan du njuta av färgglada cocktails, vin, öl, mat och festlig stämning. På menyn hittar vi både mindre och större anrättningar som går i italienskt tema. Extra stolta är man över sitt utbud av scrocchiarella, en slags krispig surdegspizza som tillagas noga enligt italiensk tradition. Många av rätterna på Velvet är vegetariska och glutenfria, och man strävar efter att använda sig av ekologiska råvaror.

Här är feststämningen alltid på topp, och i baren bjuder man in till after work med lite laglösa vibbar. Det hör inte till ovanligheterna att gästerna tar seden dit de kommer och klär upp sig med fjädrar, boor och pärlhalsband. 

Sällskapet som vill ha en unik festupplevelse, möhippa, kick off, eller bara en middag utöver det vanliga kan reservera ett eget rum. Vid bokningen får man hjälp att planera precis det lite galna event man är ute efter. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från Velvet Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Velvet

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 aug 2023

Trevligt bemötande av personal.
Var eg på besök f att recognocera. Beställde ett glas vin f 59:-kr o på det ingick en liten buffé, som jag inte tog i åtnjutaande. Det får bli nästa gång.
Nyfiken blev jag.
AW onsd 16:30 - 19:30. Visa hela »

30 sep 2023