Vinarium

5,0
6 betyg
Vinbar
Hemsida
Instagram
Vinarium
5,0
6 betyg
Hemsida
Instagram

I Kålltorps pulserande kvarter hittar du Vinarium, en lokal vinbar där man kan låta sig guidas genom en "wine and dine"-upplevelse med mat och dryck. Här serveras utvalda viner från hela världen, men också maträtter tillagade på säsongens råvaror.

Hösten 2021 slog Vinarium upp dörrarna på Munkebäcks Allé, i ljusa lokaler med stora glasrutor, knallblå fondväggar och modern inredning. Här finns det gott om plats för vinsugna och hungriga gäster som gärna avrundar dagen med en bit mat och något gott i glaset. Tanken är att vara mer än bara en vinbar; här vill man istället erbjuda en upplevelse med lite av varje. Ovanför bardisken trängs vinflaskor med spännande etiketter, och variationen är stor. Utbudet kretsar kring utvalda viner från hela världen, med allt från traditionella viner till moderna naturviner.

Matmenyn är lika ambitiös den och anpassas efter säsong och tillgången på råvaror, vilket innebär att det alltid dyker upp nya alternativ bland rätterna. Bland annat erbjuds fina ostar och charkuterier, men också rätter som flatbread. Vinarium samarbetar med lokala producenter och har som ambition att använda närproducerat grönt och kött i så stor utsträckning som möjligt, och man erbjuder även lokalproducerad öl. För den som är sugen på en drink så erbjuds även det.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Vinarium Användarbilder

Recensioner av Vinarium

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 jan 2022

Superhärlig miljö, sköna stolar (inte jättevanligt), riktigt bra service och fantastiskt god pinsa. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

15 jan 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag har redan varit här några gånger, eftersom de ofta kommer med nya läckra alternativ på menyn och brunch på söndagar. Dessutom är valet av viner och drycker verkligen överraskande. Älskar atmosfären och personalen är vänlig och... Visa hela »

10 feb 2022
7 aug 2022
7 maj 2022
31 dec 2021