Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Roots Café

4,0
1 recension
Redigera Roots Café
Roots Café

Eko, reko och med koll på alla möjliga intoleranser bakar och lagar detta café allt från grunden och serverar allt från fika och frukost till matiga mackor och hälsosamma shots. Beläget en våning upp i Göteborgs stadsbibliotek kan detta café vara ett av stans bredaste när det kommer till gästklientel och lockar alla slags besökare, ung som gammal.

På Roots Café är det lokalproducerat och helst KRAV-märkt så långt det går i såväl bakverk som lunchrätter. Råkar du dessutom ha en känslighet för ett visst slags livsmedel kommer du allt som oftast finna något i de välfyllda montrarna. Unna dig en riktigt hälsosam frukost som håller dig pigg hela dagen, eller spendera eftermiddagsfikat här med någon du tycker om. Stående på menyn är en vegetarisk soppa, serverad med bröd, samt varma grillmackor.

Lokalen har en imponerande takhöjd med stora fönster som släpper in generöst med dagsljus i den rymliga matsalen. Inredningen är enkel och minimalistisk med gott om plats både för familjer, vänner och de som vill sitta och plugga eller jobba. Under de varmare månaderna kan du slå dig ned på balkongen med utsikt över Götaplatsen och Poseidon.

Användarbilder på Roots Café Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Roots Café av Charlotte A.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec 2018

Bästa Roots!
Inga tvivel varför de blev utvalda i White Guide i år igen. Ett ställe jag alltid återvänder till om jag är på språng och går lika tillfredsställd ifrån varje gång. Tyvärr är det inte många som ä... Visa hela »