Evas Paley

3,0
6 betyg
Café
Bageri
Bar
Hemsida
Instagram
Evas Paley
3,0
6 betyg
Hemsida
Instagram

Här har du ett anrikt Göteborgsställe med en historia som sträcker sig tillbaka till sekelskiftet 1900. Stället drivs i nuvarande stil sedan slutet av 80-talet. Här serveras ett brett caféutbud, med ekologiskt kaffe, varmrätter och frukost. All mat lagas från grunden; med det egna bageriet i direkt anslutning levererar Paley både surdegsbröd och bakverk.

Föreslå ändringar

Recensioner av Evas Paley

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 dec 2021

Trevligt stort café på övre delen av Avenyn. Pizza, toast, sallader, soppa, bakverk m.m. på menyn. 100-talet platser i stor lokal men ändå avspänt och trevligt. Kycklingtoasten var en riktigt höjdare. 😊 Rekommenderas! Fullständiga rättigheter.

15 sep 2019

Perfekt café på avenyn som erbjuder en god sopp/salladslunchen till ett rimligt pris. Även ett bra ställe att sitta och plugga på då det finns mycket bord och relativt ljudvänligt 👍🏼☕️

20 jun 2022

Ganska smutsigt och högljutt. En del fika var ändå okej men högst alldagligt.

1 feb 2020

Fint café med bra läge!

20 maj 2021

Gick dit med min syster och köpte två smoothies och två mackor för 230kr. För det priset tycker jag att man kan förvänta sig en fräsch macka som inte har slemmig, brun och halväten spenat i. Ser ut som att kryp har gått runt och ätit i mackan... Visa hela »

2 jul 2022