Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Evas Paley

3,5
4 betyg
Redigera Evas Paley
Evas Paley

Här har du ett anrikt Göteborgsställe med en historia som sträcker sig tillbaka till sekelskiftet 1900. Stället drivs i nuvarande stil sedan slutet av 80-talet. Här serveras ett brett caféutbud, med ekologiskt kaffe, varmrätter och frukost. All mat lagas från grunden; med det egna bageriet i direkt anslutning levererar Paley både surdegsbröd och bakverk.

Användarbilder på Evas Paley Visa alla

  • Lägg till bild
  • Kycklingtoast - Bild från Evas Paley av Peter B.
  • Bild från Evas Paley av Frida C.
  • Bild från Evas Paley av Frida C.
  • Bild från Evas Paley av Frida C.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
12 dec 2021

Trevligt stort café på övre delen av Avenyn. Pizza, toast, sallader, soppa, bakverk m.m. på menyn. 100-talet platser i stor lokal men ändå avspänt och trevligt. Kycklingtoasten var en riktigt höjdare. 😊 Rekommenderas! Fullständiga rättigheter.

15 sep 2019

Perfekt café på avenyn som erbjuder en god sopp/salladslunchen till ett rimligt pris. Även ett bra ställe att sitta och plugga på då det finns mycket bord och relativt ljudvänligt đŸ‘đŸŒâ˜•ïž

1 feb 2020

Fint café med bra läge!

20 maj 2021

Gick dit med min syster och köpte två smoothies och två mackor för 230kr. För det priset tycker jag att man kan förvänta sig en fräsch macka som inte har slemmig, brun och halväten spenat i. Ser ut som att kryp har gått runt och ätit i mackan... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.