Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Viktors Kaffe

4,0
3 recensioner
Viktors Kaffe

Viktors Kaffe är vad många skulle kalla för den ideala espressobaren. Här kan du räkna med ett brett utbud av riktigt supergott kaffe och godsaker som avnjuts i en ombonad och trivsam miljö. Det är inte det största kaféet till ytan räknat, men Viktor som driver kaféet utstrålar både passion och kunskap om kaffets aromatiska värld. Plus för att varje detalj i inredningen känns vald med största möjliga omsorg.

Användarbilder på Viktors Kaffe Visa alla

  • Lägg till bild
  • Banankaka – Bild från Viktors Kaffe av Agnes L.
  • Avokado- och mozzarella – Bild från Viktors Kaffe av Agnes L.
  • Lunchmys – Bild från Viktors Kaffe av Agnes L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 sep 2019

Kaffe är livets dryck - riktigt bra kaffe är en ynnest alla borde ta del av. Viktors kaffe har riktigt bra kaffe och du borde absolut ta dig hit om du är i Göteborg.

Vi slank in på en lunch strax efter 13, halvtomt i lokalen som är enkelt inredd med omaka mö... Visa hela »

13 aug 2019

Så himla charmigt café och supertrevlig personal.
Åt det stora frukostpaketet som inkluderade en avokadosmörgås på surdegsröd, yoghurt med granola, juice och valfri kaffe. För ynka 125 kr. Det enda man kunde ha lite mer önskemål på v... Visa hela »

28 apr 2020

Mycket trevligt, skön musik, schysst personal (handdesinficering görs med fördel en bit ifrån bullarna dock 😘) ... Jag lär återkomma ofta!