Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

På en tvärgata till stimmiga Linnégatan hittas denna välbesökta hörnsalong med utsikt över Sveaplan. Otium erbjuder allt från klipp och färg till Olaplex och hårförlängningar, och här kan du även få hjälp med att fixa brynen eller styla frisyren inför kvällens festligheter.

Otium slog upp dörrarna till den trendiga Linné-salongen i januari 2016. Hit hittar många göteborgare för att styla och fixa håret på mängder av kreativa sätt. Allt från blonderingar och rosa hårfärger till flätor och extensions kommer till i frisörstolarna, inte minst enligt devisen ”Life is too short to have boring hair”. Här kan man även passa på att fixa makeup, bryn och fransar, eller varför inte självaste bruduppsättningen. Annars kanske en keratinbehandling är på sin plats när håret känns frissigt. Behandlingarna är anpassade efter både vardag och fest.

I samband med besöket kan man koppla av med såväl cappuccino och latte, som lyxig choklad och frukt. Vardagslyx för den som behöver lite egentid, med andra ord. Den som behöver nya prylar kan handla med sig hårprodukter från kända märken som Kevin Murphy och Living Proof, samt vissa accessoarer. Kom dock ihåg att boka in besöket i god tid, då luckorna fylls upp i snabb takt. Nytt för 2017 är att salongen även erbjuder barbering.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Otium!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.