Bästa sportaffärerna i Göteborg

Göteborgs bästa sportbutiker.

Löplabbet

Hitta de perfekta skorna

Oavsett om du är en van löpare som lätt flyger fram flera kilometer, eller om du precis har börjat springa, hjälper Löplabbet dig att hitta skor som passar just din fysik och ditt behov. Du springer på ett löpband i butiken och personalen hjälper dig sedan, utifrån hur du springer, att ta fram ett par skor.

Four Eleven

Hemsida

För alla som älskar att stå på brädan

Här hittar du kläder, accessoarer och skor anpassade till ett liv i skateparken eller på surfingbrädan. Från streetmärken som Locals Apparel, Loser Machine och Pace Jeans hittar du sköna plagg och perfekta tillbehör för allt som hör skatelivet till.

Intersport

Kläder och utrustning

Intersport erbjuder ett helhetskoncept inom sport och träning. Den kunniga personalen hjälper dig med allt från vilken bandyklubba du bör köpa till vilken löpsko som passar just dig. Här finns varumärken i alla prisklasser, från budget till lite lyxigare.

Naturkompaniet

Hemsida

För det kompletta friluftslivet

Med älskade Kånken från Fjällräven och bärbara kläder av toppkvalitet har Naturkompaniet blivit mångas favorit när det gäller shopping för friluftslivet. Butiken erbjuder utrustning för allt som har med aktiviteter i det fria att göra. Vandring, cykling, skidåkning... You name it!

Panos Emporio

Hemsida

För en dag på stranden

Modehuset med fokus på badkläder och accessoarer. Lyxiga bikinis, färgglada badbyxor och avslappnade strandplagg fyller butikshyllorna. Här hittar du det mesta du behöver för en dag vid stranden eller poolen såväl som väskor och handdukar.

Fjällsport

Friluftsliv

Fjällsport är experter på friluftsliv. Här säljer man både utrustning och kläder för män och kvinnor som är aktiva inom friluft, vandring, och klättring. Utöver butiken på Magasinsgatan har de även en webshop där utbudet är ännu bredare.

Peak Performance Peak Performance, Frölunda Torg
Peak Performance
peakperformance.se
Peak Performance, Frölunda Torg
peakperformance.com
Peak Performance Peak Performance, Frölunda Torg

Stilsäker i hårda klimat

Peak Performance var från början ett renodlat skidmärke man är idag ett av de största märkena vad gäller all slags utomhusaktivitet. Med produkter av bästa kvalitet och noga utvald design är du i en Peak Performance-utrustning inte bara snyggast i backen utan dessutom redo för de mest extrema klimaten och påfrestningarna.

 • Arkaden , Centrum Frölunda Torg, Frölunda
  Peak Performance
  Arkaden , Centrum
  Peak Performance, Frölunda Torg
  Frölunda Torg, Frölunda
 • Peak Performance
  peakperformance.se
  Peak Performance, Frölunda Torg
  peakperformance.com
  Peak Performance
  031-13 00 55
  Peak Performance, Frölunda Torg
  031-49 39 50
 • Peak Performance Peak Performance, Frölunda Torg

Sail Racing

Hemsida

Allt för seglingen

Seglarkläder i ny tappning. På Sail Racing hittar du plagg som passar både jordenruntresan och vardagstrippen. Smarta väskor, välutformade jackor och sköna tröjor. Här hittar du det mesta du behöver för en stund på segelbåten.

Shelta

Färgglatt och lekfullt med attityd

Hos Shelta hittar du det du behöver för att piffa upp din vardagliga streetlook. Färgglada kepsar, softa skjortor och t-shirts med vågade tryck. På Shelta Sneakers hittar du de mest unika varianterna av skor i alla tänkbara mönster från streetmärken som Adidas, Nike, Dickies och många många fler.

Adidas Freeport Outlet

Hemsida

Det ultimata outlet-shoppingcentret

Hos Freeport i Kungbacka kan du hitta välkända toppmärken till starkt reducerade priser. Här finns ett brett utbud av trendiga och proffsiga sportprodukter i form av både kläder och övrig utrustning.

Stadium

Allt inom sport

På Stadium hittar du allt inom sport och träning – allt från skidutrustning till löparskor, yogakläder och simkläder. Kedjan hittar du på fler ställen runtom i Göteborg och alla butiker har samma breda utbud för både män, kvinnor och barn i alla åldrar.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;