Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Arken Hotel & Art Garden Spa

En liten biltur utanför Göteborg ligger denna kombinerade hotell-, konferens- och spaanläggning. Från dagbäddarna under baldakinerna ligger du likt en grekisk gud och blickar ut över landskapet utanför. Här finns rum för ljus- och mörkerterapi, varma och kalla källor, samt en hel rad olika typer av ansikts- och kroppsbehandlingar. Själva hotellrummen är anpassade efter såväl affärsgäster som weekendgäster och passar även den som vill göra utflykter i naturen. Hundar välkomnas också.

Användarbilder på Arken Hotel & Art Garden Spa Visa alla

  • Lägg till bild
  • Fantastisk view till frukosten. – Bild från Arken Hotel & Art Garden Spa av Jessica K.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 maj 2019

Fantastiskt!! KOM HIT. Jag vet inte vad mer jag ska säga? Flera olika härliga avslappnande avdelningar som gör att man aldrig vill lämna. Frukosten var fantastisk så se till att stanna en natt, speciellt om du är där under sommar halvåret vilket gör att... Visa hela »

30 jan 2018

Bästa spat jag besökt i Göteborgsområdet! Väldigt fint, lugnt och lyxigt. Stort utbud av pooler och många platser att koppla av på. Känns väldigt modernt och fräscht. Rekommenderar dock inte brunchen.

16 mar 2020

Packa väskan med badkläderna och åk hit!

Kan vara den bästa spaanläggningen jag har besökt. Stor variation för möjlighet av avkoppling. Från ett nedsläckt rum med meditation och vattensängar till diverse bastualternativ så som... Visa hela »

17 jun 2018

Fantastiskt! Så otroligt avkopplande att gå från ena till andra avkopplande avdelning dem har att erbjuda. Perfekt för att fylla på batterierna đŸ‘ŒđŸŒ