Upper House Hotel

5,0
2 betyg
Hotell

Högst upp i Gothia Towers mellantorn ligger lyxhotellet som fokuserar på skandinaviska toner och nordisk elegans. Checka in och njut av den slående utsikten och ladda batterierna i vilsam miljö. På Upper House Spa väljer du mellan avslappnande behandlingar och vederkvickande vila, innan du slår dig ned till bords i tjusiga restaurang Upper House Dining. Menyn bygger på smaker från land och hav kring västkusten.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Upper House Hotel Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Upper House Hotel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 sep. 2023

En natt på Upper House är något du sent kommer glömma! Värt varje krona! Superfint rum med utsikt över hela Göteborg. Och alltså sängen, skönaste någonsin! Vi checkade in hängde lite på rummet innan det var dags att bege sig till... Visa hela »

10 nov. 2023

Det är högsta kvalitet rakt igenom när man bor här. Rummen med fantastisk utsikt, servicen med sinne för detaljer, sängarnas kuddar och täcken var himmelska, hamburgaren jag åt från roomservicen var något av det godaste jag ätit och frukosten... Visa hela »