Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Jennie Johnsson, legitimerad sjuksköterska, är ett välkänt namn inom skönhetsbranschen. Sedan våren 2021 hittar man henne tillsammans med sin kollega, tillika hudterapeut, Caroline Sen ett fåtal steg från Avenyn. Här finns över 30 års sammanlagd erfarenhet av bland annat injektionsbehandlingar samt resultatinriktad hudvård.

Jennie har 15 års erfarenhet som injektionssjuksköterska, således en lång och bred erfarenhet av branschen och utöver det ett stort intresse för det estetiska både inom konst och skönhet. Hon arbetar efter devisen att alltid se till kundens behov och ge realistiska förväntningar för att få kunderna att känna sig trygga.

– Naturliga resultat och nöjda kunder handlar inte bara om att kunna se symmetrier och balanser i ett ansikte utan lika mycket om att vara lyhörd för kundens tankar, önskningar och personlighet för att kunna få bästa möjliga resultat, nöjda kunder är a och o och fina, mjuka resultat gör att kundkretsen blir stor och stabil, menar Jennie.

Jennies kollega Caroline har även hon en lång och bred erfarenhet inom branschen där hon arbetat med allt från klassiska ansiktsbehandlingar till vaxning, laser, microneedling, plasmapen och kemiska peelingar. Hon skräddarsyr alla behandlingar utifrån kundens önskemål och förutsättningar, för att kunna ge så bra resultat som möjligt.

Salongen hittar man på Engelbrektsgatan i Göteborg. Här kan man boka tid för fillers, botox, ansiktsbehandlingar och färg och fix av fransar och bryn – för att nämna några exempel. Jennie gör även trådlyft och Caroline erbjuder Dermapen. Kliniken är certifierad för estetisk injicering.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Ateljé Estetik by Jennie Johnsson!

Användarbilder på Ateljé Estetik by Jennie Johnsson Visa alla

  • Lägg till bild