Bamba

5,0
1 betyg
$$
Kvarterskrog
Bamba
5,0
1 betyg

Många är vi som minns skoltiden och käket i bamba, skolmatsalen. Hos Masthuggskrogen Bamba har begreppet fått en ordentlig uppdatering. Restaurangen lockar med vällagade husmansrätter i enkel men charmig miljö. På menyn finns klassiker som kåldolmar, stuvade makaroner och stekt strömming med lingon och potatispuré.

På väggen hänger en rejäl pappersrulle där veckans meny skrivs för hand. Här hittar du rustika rätter med fokus på husman, gärna med tyngdpunkt på västkusten och det svenska matarvet.

Emiliano och kompanjonen David Nilsson jobbar synkat sida vid sida på den lilla restaurangen, och de har hängt ihop sedan studietiden. Redan då banades väg inom krogbranschen. Förutom att servera husmansklassiker brinner de även för musik och bjuder ofta in till livespelningar. Krogen ser det som ett ansvar att ta tillvara på Göteborgs alla grymma musiker. Hela stället andas ”kom som du är”-känsla, och det funkar lika bra för en schysst middag mitt i veckan som för lite avslappnat barhäng under helgen.

I baren är det främst öl från mikrobryggerierna som släcker törsten, men drinkar med namn som Gymnastikläraren, Rektorn och Hemkunskapsläraren bjuder både på skratt och oväntat innehåll. För att göra konceptet komplett bjuder man regelbundet in olika dj:s som kör Bamba-disco. Räkna med spontandans och god stämning då lokalen fylls med glada gäster.

1 María A.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Bamba Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Recensioner av Bamba

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Supergod mat (svensk husmanskost gourmet!) i rejäla portioner, lagat av någon som verkligen vet hur det ska smaka! Trevlig personal, dessutom!

1 María A.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du Bamba?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Bamba?

På Bamba serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Skandinaviskt
  • Husmanskost

Vilken typ av bar är Bamba?

Vi har klassificerat Bamba som:

  • Cocktailbar
  • Ölbar

Vad kostar det att äta på Bamba?

Bamba ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Bamba uteservering?

Ja, Bamba har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Vilken typ av stämning är det på Bamba?

Vi skulle beskriva stämningen på Bamba som mysig och lite lugnare.

Var ligger Bamba?

Bamba ligger på Repslagaregatan 7, 413 18, Majorna, Masthugget.