Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Noba Nordisk Bar/Gastro

4,7
3 betyg
Redigera Noba Nordisk Bar/Gastro

På Noba blåser det nordiska vindar. Sitt på renfällar, mumsa på nordiska tapas och skölj ner med öl från hela Norden. I köket används råvaror från lokala producenter medan de många ölsorterna härstammar från samtliga nordiska länder.

Noba har anammat fjällkänslan med obehandlade träpaneler, röda pinnstolar, trasmattor, horn och djurfällar. Hit hittar du mycket riktigt för att äta rustika rätter som rökt renstek, vildsvinsgryta och burgare. Maten går under benämningen nyklassisk, och på menyn ryms både större rätter och nordiska tapas från lokala producenter. Från måndag till torsdag erbjuds dessutom ”veckans hunka” – mat för en hundring. Den som är törstig kan välja fritt från de olika nordiska länderna som finns representerade i det generösa ölutbudet. Skulle man vilja fördjupa sig ytterligare arrangeras även ölprovningar på plats.

Krogen är öppen för såväl matgäster som för renodlat barhäng. Här kan man välja mellan att sitta i matsalen, i baren eller i loungen. Vill man ha lite avskildhet går det även att boka vip-hyllan en trappa upp, med utsikt över resten av krogen. Utöver mat och dryck går det även att ta del av livespelningar och sport på storbildsskärm. Dessutom har Noba öppet ända till 03 på fredagar och lördagar. Med inglasad terrass samt uteservering finns det också gott om sommarhäng.

Användarbilder på Noba Nordisk Bar/Gastro Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 jan 2017

En matupplevelse man bara kan få på Noba. Fjällkänslan och matupplägget får en att längta tillbaka. En bit av fjällen i Göteborg där den är som bäst.

31 jan 2017

God mat, bra atmosfär, bra ölsorter från Norden, jättebra service!

31 jan 2017

Jätte god mat! Man får jätte mycket mat och servicen är utmärkt!! Rekommenderar detta ställe varmt.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.