Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Beirut House

0,0
0 betyg
Redigera Beirut House

Mitt på torget vid Sveaplan i Linné hittas en liten bit av Libanon. Här serveras meze, fyllda brödrullar bakade i traditionell lerugn, grillrätter och de söta bakverken baklawa. Sitt ned i lokalens servering, köp med dig maten hem, eller satsa på catering och bjud hem vänner och familj för en äkta libanesisk festmåltid.

Det libanesiska köket är känt för sina mezerätter, och för den som vill testa många smaker under en och samma måltid är konceptet på Beirut House klockrent. På menyn hittas hela fyrtiotalet olika meze och grillrätter, med ursprung från Medelhavet, som serveras både som lunch och som middag, men även som take away. En stor del av det som finns att välja mellan är helt vegetariskt och passar både den som vill satsa på en sund livsstil och den som föredrar nygrillade specialiteter.

- Här vill vi att alla ska känna sig välkomna. Vill man uppleva den libanesiska mattraditionen är meze perfekt. Du får testa lite av allt under samma måltid, säger Sophie som äger och driver stället, mitt i hjärtat av Linnéstan.

Beirut House har lång erfarenhet även av catering, vilket kan vara skönt när du vill slippa stå i köket när det är dags för fest. Satsa på en mix av ställets mezerätter eller gå loss på några av restaurangens olika grillrätter och piroger.

Varma dagar fullkomligt badar uteserveringen på det lilla torget i sol, och då är det inte svårt att drömma sig bort till en stund vid Medelhavets vackra kust.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Beirut House!

Användarbilder på Beirut House Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.