Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tant Anton i Stan

5,0
2 betyg
Redigera Tant Anton i Stan

Ett spontant glas i farten, en långlunch med kompisgänget eller varför inte en sharing-middag med någon man tycker om. Möjligheterna på Tant Anton i Stan är många och här vill man vara flexibel när det kommer till att möta gästerna. Menyn är byggd på ett sharing is caring-koncept med smårätter tillagade på grönt, kött, fisk och fågel.

Gänget bakom Tant Anton i Stan är inga rookies när det kommer till att driva restaurang. År 2019 startade man den första krogen i Kungshamn och därefter har man expanderat till Vemdalen och nu även till Linnégatan i Göteborg. Här är det Alex, "en go gubbe från Båstad", som rattar skutan.

I den hemtrevliga och färgsprakande lokalen kan man slå sig ned vid olika bord, som alla har en egen stil och känsla. Själva matkonceptet är lite inne på samma spår; att kunna erbjuda en härlig mix av mindre rätter att dela på. Att kalla det för tapas eller meze vill man dock inte göra, utan Tant Anton i Stan nöjer sig med att rätt och slätt kalla det för sharing. Dryckesmenyn erbjuder öl och vin, men också flera trevliga cocktails att sippa på.

Går man vilse i menyn och behöver vägledning så hjälper kockarna gärna till. Det går även att få en anpassad set-meny för hela sällskapet, där det finns något för alla smaklökar. På Tant Anton i Stan finns det inga regler eller måsten, här får gästerna blanda rätter precis som de vill. På helgen serveras en bistrolunch med ett mindre antal rätter, men med minst ett vegetariskt alternativ.

Användarbilder på Tant Anton i Stan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Tant Anton i Stan av Lotta B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 jul 2022

Väldigt god mat o professionell o omtänksam personal i en skön stämning Tack

13 sep 2022