Tant Anton i Stan

4,3
10 betyg
$$
Restaurang som serverar smårätter
Cocktailbar
Tant Anton i Stan
4,3
10 betyg

Ett spontant glas i farten, en helkväll med kompisgänget eller varför inte en sharing-middag med någon man tycker om. Möjligheterna på Tant Anton i Stan är många och här vill man vara flexibel när det kommer till att möta gästerna. Menyn är byggd på ett sharing is caring-koncept med smårätter tillagade på grönt, kött, fisk och fågel.

Gänget bakom Tant Anton i Stan är inga rookies när det kommer till att driva restaurang. År 2019 startade man den första krogen i Kungshamn och därefter har man expanderat till Vemdalen och nu även till Linnégatan i Göteborg. Här är det Alex, "en go gubbe från Båstad", som rattar skutan.

I den hemtrevliga och färgsprakande lokalen kan man slå sig ned vid olika bord, som alla har en egen stil och känsla. Själva matkonceptet är lite inne på samma spår; att kunna erbjuda en härlig mix av mindre rätter att dela på. Att kalla det för tapas eller meze vill man dock inte göra, utan Tant Anton i Stan nöjer sig med att rätt och slätt kalla det för sharing. Dryckesmenyn erbjuder öl och vin, men också flera trevliga cocktails att sippa på.

Går man vilse i menyn och behöver vägledning så hjälper kockarna gärna till. Det går även att få en anpassad set-meny för hela sällskapet, där det finns något för alla smaklökar. På Tant Anton i Stan finns det inga regler eller måsten, här får gästerna blanda rätter precis som de vill. 

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
10

Recensioner av Tant Anton i Stan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Middag igår på Tant Anton på Linnégatan i Göteborg. Mysig hemtrevlig lokal med cirka 50 sittplatser. Underbart mat med småplock-rätter. Fullständiga rättigheter. Rekommenderas!

Wow! Vi tog endast en alkoholfri drink och dessert och kom tillbaka dagen efter. Alla måste besöka ”Tant Anton”. Vilket ställe. Det och magiska alkoholfria drinkar och desserten Pannacotta och den hemmagjorda violglassen wow (förutom att den hade lite för mycket...

Listad i: Anna-Gbg
·

Perfekt ställe att slinka in efter jobbet på och ta en mellanrätt och en drink, eller dra ihop ett gäng för sharingmeny. Jag upplevde menyn väldigt tung och det var svårt att hitta något som inte var friterat eller lindat i bröd. Tillslut enades vi om...

Tant anton i stan är ett ställe dit du går om du vill beställa in massa smårätter och dela på, fungerar bra om det är ett större sällskap.
Både ris och ros på detta stället! Hade ganska höga förväntningar nä...

Sååå god mat! Synd bara med för lång väntan på allt. Märktes direkt i dörren när ingen bemöter ankomsten. Lite nonchalant stil. Detta en lördag, och personal man måste jaga om om igen. För lite ”omhändertagande”...

Väldigt god mat o professionell o omtänksam personal i en skön stämning Tack

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
10

Representerar du Tant Anton i Stan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Tant Anton i Stan?

Tant Anton i Stan ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av bar är Tant Anton i Stan?

Vi har klassificerat Tant Anton i Stan som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Tant Anton i Stan?

På Tant Anton i Stan serveras bland annat:

  • Fisk
  • Vegetariskt
  • Kött
  • Skaldjur
  • Smårätter

Har Tant Anton i Stan vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Tant Anton i Stan har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Har Tant Anton i Stan uteservering?

Ja, Tant Anton i Stan har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Tant Anton i Stan?

Tant Anton i Stan ligger på Linnégatan 52, 413 04, Linné. I närheten ligger Linnégatan, Göteborg.