Gyllene Prag

4,8
4 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Hemsida
Gyllene Prag
4,8
4 betyg
Hemsida

På denna mysiga restaurang kan du njuta av en kall öl och det bästa från det östeuropeiska köket i en opretentiös miljö med hög mysfaktor. Tjeckiska och slovakiska rätter utgör ett dominerande inslag på menyn, som erbjuder allt ifrån gulaschgryta till lammlägg, eller varför inte en pragburgare. Krögarens intresse för jakt gör att du med jämna mellanrum kan finna vilt på menyn.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Gyllene Prag Användarbilder

Recensioner av Gyllene Prag

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 apr. 2019

Göteborgs bästa Pilsner Urquell om du verkligen vill njuta en riktig pilsner? Här får du verkligen en skön känsla i en restaurang som ofta är fullt belamrad med sköna människor. Du möts av en genuin känsla och en atmosfär av after work var... Visa hela »

23 juli 2018

Detta är home away from home! Ett riktigt söndags-middags ställe med en schnitzel som man aldrig, och då menar jag aldrig, tröttnar på! Jag kan tyvärr inte prata för resten av menyn, då schnitzel är den stående beställningen. Kanske int... Visa hela »

21 jan. 2020

grym schnitzel samt finfin fatöl. Vad mer kan man önska!?

28 nov. 2017

Passar mig bäst ffa pga ⛽ opastöriserad tanköl Pilsner Urquel som är smakligast bland
🍻 fåtöl i Göteborgs område. 👍

Listad i: Favoritställen