Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Gyllene Prag

4,8
4 recensioner
Gyllene Prag

På denna mysiga restaurang kan du njuta av en kall öl och det bästa från det östeuropeiska köket i en opretentiös miljö med hög mysfaktor. Tjeckiska och slovakiska rätter utgör ett dominerande inslag på menyn, som erbjuder allt ifrån gulaschgryta till lammlägg, eller varför inte en pragburgare. Krögarens intresse för jakt gör att du med jämna mellanrum kan finna vilt på menyn.

Användarbilder på Gyllene Prag

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 apr 2019

Göteborgs bästa Pilsner Urquell om du verkligen vill njuta en riktig pilsner? Här får du verkligen en skön känsla i en restaurang som ofta är fullt belamrad med sköna människor. Du möts av en genuin känsla och en atmosfär av after work var... Visa hela »

21 jan 2020

grym schnitzel samt finfin fatöl. Vad mer kan man önska!?

23 jul 2018

Detta är home away from home! Ett riktigt söndags-middags ställe med en schnitzel som man aldrig, och då menar jag aldrig, tröttnar på! Jag kan tyvärr inte prata för resten av menyn, då schnitzel är den stående beställningen. Kanske int... Visa hela »

28 nov 2017

Passar mig bäst ffa pga ⛜ opastöriserad tanköl Pilsner Urquel som är smakligast bland
đŸ» fåtöl i Göteborgs område. 👍

Listad i: Favoritställen