Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Buon Cibo

5,0
1 betyg
Redigera Buon Cibo

På Buon Cibo serveras genuina italienska smaker i en levande miljö från morgon till kväll. Här erbjuder man frukost, fika, mat och drinkar med mycket ekologiskt, närodlat och säsongsbetonat på menyn.

Buon Cibo, som huserar i en modern byggnad på Grafiska vägen, lägger fokus på italiensk matkultur och färska råvaror. Mitt i restaurangen hittar man det öppna köket, som har olika matstationer för deli, pizza, pasta och lunch. Här serveras bland annat rustika pizzor gräddade i stenugn, färsk pasta och internationella lunchrätter. Den ljusa lokalen går i hemtrevlig stil med generösa sittgrupper, tavlor, bokhyllor och växter. Framåt kvällen kan man mötas upp i baren och umgås över vin och ekologiska ölsorter från lokala bryggerier.

Man kan även köpa en kaffe på väg till jobbet, äta frukost eller ta en fika på Buon Cibo. Restaurangen öppnar tidigt på morgonen och serverar frukost både på plats och som take away. Här kan man inleda dagen med olika frukostpaket, smörgåsar, gröt, yoghurt, smoothies och espresso, eller stanna till och ta en sötsak. Den som vill ta med sig mat till kontoret kan köpa med sig hemlagade rätter, och det går även att beställa catering.

Sommartid öppnar Buon Cibo upp en stor uteservering med gott om plats.

Användarbilder på Buon Cibo Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
20 sep 2021

Bästa lunchen, trevlig personal, snygg lokal