Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nordic Sportsbar

4,0
2 betyg
Redigera Nordic Sportsbar

På Nordic Sportsbar, tidigare O'Learys Södra Bowling, kombineras amerikansk mat med barhäng, sportmatcher och mängder av aktiviteter. Här kan man bland annat ägna sig åt bowling, shuffleboard och gaming, eller arrangera möhippa, svensexa och olika företagsevent.

Nordic Sportsbar har det mesta för familjer, vänner och kollegor som vill äta och umgås. Här serveras en pubmeny utan frysta halvfabrikat, med amerikanska klassiker såsom steaks och hamburgare samt utvalda cocktails, viner och ett gäng olika ölsorter. Här står inte bara maten och drycken i centrum. Den som vill kan kombinera restaurangbesöket med en rad olika aktiviteter som passar alla, eller kolla in stora sportmatcher på tv.

Bland aktiviteterna hittas allt från bowling och shuffleboard till Playstation och en hel "Game Zone" med bland annat basket och airhockey. Den som vill arrangera möhippa, svensexa, företagsevent eller kickoff kan kombinera olika aktiviteter och anpassa eventet efter både små och stora sällskap. Det går även att ordna barnkalas med mat och bowling på helgerna. Är det dags för en afterwork ska man hålla utkik efter happy hour på vardagar, samt AW-buffén som erbjuds på fredagar.

Användarbilder på Nordic Sportsbar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Pannkakor med vaniljglass – Bild från Nordic Sportsbar av Agnes L.
  • Brownie, mmmm – Bild från Nordic Sportsbar av Agnes L.
  • Ta in alla snacks som vi gjorde – Bild från Nordic Sportsbar av Agnes L.
  • Allt friterad, kärlek – Bild från Nordic Sportsbar av Agnes L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
10 jul 2022

Tittade på Dam EM och drack några öl. Trevlig personal, sannats en vanlig Sportbar

26 aug 2022

We are here right now & I love it

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

28 nov 2021

Ta en öl, titta på sport men rör inte maten!

2 okt 2019

Kyckling vingarna đŸ™đŸŒ