Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Burgersson Frigga

4,3 • 3 recensioner
Burgersson Frigga

Sedan starten 2013, då Burgersson slog upp dörrarna för första gången på Skanstorget, har det preppats burgare på löpande band. Lokalen på Friggagatan andas stilsäker industri-flirt och gröna växter ger stället en skön kontrast till stål, betong och kakel. Häng i baren över en lokalproducerad bärs medan du inväntar din egen favvo-burgare.

Burgersson Friggagatan invigdes hösten 2015, två år efter att syskonet tvärs över stan öppnades. Här satsas det på saftiga burgare och schysst öl i luftig miljö med etagevåning. Den rymliga lokalen präglas av både modern och hemtrevlig industrikänsla med betongväggar, synliga rör, industrilampor och prunkande växter. Dessutom en och annan pinnstol. Sitt vid ett enkelt bord, i ett eget bås eller vid bardisken och inta din burgare och bärs.

Själva hamburgarna mals på kött från närliggande gårdar, men du hittar även en helt vegetarisk burgare på menyn om du föredrar det gröna alternativet. Brödet är speciellt framtaget och levereras varje dag och bland tillbehören finns pommes, grönsaker, dippsåser och ett gäng innovativa inslag. Kombinera med en shake för extra allt och avsluta eventuellt med en Amerika-inspirerad dessert. Är du sugen på öl så hittar du bland annat IPA att skölja ner maten med lagom till afterworken.

Se även Burgersson

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Robin

Väldigt bra kvalité på mat och service! Ett skönt utbud av öl, mycket mikrobryggerier.

Malva S.

Mycket bra! Skön stämning, väldig god mat och bra service.

Gillar att de kör mycket lokalproducerat och ekologisk! Rekommenderas!

Stefanos G.

Så tycker pressen

4 av 6 · Nöjesguiden · 2013-10-01

“Färsen är blandad till perfektion, brödbullen en saftigt fluffig uppenbarelse.”

3 av 5 · Göteborgs-Posten · 2013-07-05

“Hamburgaren i sig är näst intill perfekt, köttet är saftigt och lagom grovmalet och brödet en fröjd, långt ifrån vanligt trist grossistbröd. ”