Beerista Friggagatan

5,0
1 betyg
$$
Pub
Beerista
5,0
1 betyg

Gastropub med stort utbud av öl

I Stampen hittas denna bar som satsar på ölkultur i gastropub-stil. På Beerista kan du botanisera bland öl från såväl inhemska mikrobryggerier som utrikes producenter, i en engelskinfluerad miljö med mörkblå väggar, brunt kakel och hemtrevliga inredningsdetaljer. 

Inspirerade av 90-talets gastropubskultur erbjuder Beerista ett traditionellt pubkoncept med ett stort och varierande utbud av öl, tillsammans med vällagad pubmat i rustik miljö. 

Menyn består av klassiska gastropubrätter som högrevsburgare, pizza, grillrätter och sallader. Är du bara sugen på något litet till din dryck kan du välja bland exempelvis nachos, ostar, oliver och pommes. Här finns även rätter för både vegetarianen och veganen. Till måltiden rekommenderas du förstås en öl – och här finns det gott om sorter att välja bland. Utbudet är ett av Göteborgs mest välsorterade och innehåller allt från svenska mikrobryggerier till internationella varumärken.

På fredagar är baren ett populärt ställe att fira in helgen på, och på söndagar bjuder man in till avslappnat häng för att sätta punkt för veckan. Just söndagarna kallas Crazy Sundays och erbjuder både mat och dryck till snälla priser. Missa inte heller de populära quizen där du har chansen att glänsa i allt från allmänkunskap till På spåret och musik.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Beerista Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1
Google-logo
Google
4,2
22

Recensioner av Beerista

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1
Google-logo
Google
4,2
22

Representerar du Beerista Friggagatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Beerista Friggagatan?

Beerista Friggagatan ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Beerista Friggagatan?

På Beerista Friggagatan serveras bland annat:

  • Kött
  • Pubmat
  • Pizza
  • Hamburgare
  • Pasta

Vilken typ av bar är Beerista Friggagatan?

Vi har klassificerat Beerista som:

  • Ölbar
  • Pub

Var ligger Beerista Friggagatan?

Beerista Friggagatan ligger på Friggagatan 9, 411 01, Centrum.