Denna verksamhet har rapporterats som permanent stängd.

Andra verksamheter på adressen:

Dubbel Dubbel Kastellgatan

inga betyg
Dumplings-restaurang

Numera är Dubbel Dubbel något av en institution för dumplingsfrälsta, numera med flera filialer. Det var dock just på Kastellgatan som framgångssagan började. Dim sum, dumplings, roliga viner, finöl och gött häng kännetecknar detta populära krypin.

Kastellgatan är ett omtyckt tillhåll för många av stadens kulturintresserade. Den lilla gatan, bara en kort promenad från Linnégatans sus och brus, är kantad av gallerier och konststudios – och trevliga restauranger. Dubbel Dubbel har länge varit en given favorit för många. I små och lekfullt inredda lokaler serveras kinesisk dim sum så att det står härliga till.

Dim sum är kantonesiska för ”vidrör hjärtat”, vilket är precis den filosofi Dubbel Dubbel arbetar för både när det gäller mat och service, och innebär att man delar på ett gäng smårätter. På menyn finns bland annat kryddkokta revben, tusenårigt ankägg och bao av olika slag. Dumplings är förstås också ett givet inslag och oavsett om man är sugen på kött eller veganskt så finns det flera alternativ att välja mellan.

På dryckessidan hittas kul drinkar – vad sägs till exempel om en Beijing Royal på lichijuice och bubbel, eller korianderdrinken Gröna trädet? Hantverksöl är också en favorit, som är lätt att matcha med den smakrika maten. Bland annat har Dubbel Dubbel sin egen öl, bryggd tillsammans med Electric Nurse.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Dubbel Dubbel Användarbilder

Recensioner av Dubbel Dubbel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Dubbel Dubbel Kastellgatan!