Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Made in China

4,3 • 6 recensioner
Made in China

Avenyfamiljen ligger bakom flera av stadens populära krogar, och här är ytterligare ett exempel. I denna minimalistiskt inredda lokal med storstadskänsla, kan du äta modernt asiatisk dim-sum. Restaurangen är öppen från lunch till sent, och kvällstid kan det bli riktigt trångt kring baren, där det skakas cocktails till sköna house-beats. Ta dig gärna upp en våning till bekvämlighetsinrättingen för en oväntad upplevelse, om inte annat för bästa vy.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 nov 2018

Man blir aldrig besviken när man äter på Made in china! Har käkat lite olika rätter på kvällarna och det har alltid varit väldigt gott och vällagat. Lagom stökig restaurang med feststämning! Kanske inte ultimat om man vill ha en väldigt ”... Visa hela »

6 jan 2019

Helt oke mat, bra bemötande.

17 jun 2018

Otroligt goda BUNS med sidfläskđŸ‘ŒđŸŒ Härlig miljö med trevlig personal!

27 maj 2015

Gick till Made in China för en fördrink innan vår middag på Barabicu som ligger inom hyfsat gångavstånd. Matborden såg lite väl avskalade ut för min smak, men den stora baren som man kunde sitta runt var väldigt trevlig. Skön puls på... Visa hela »

18 sep 2018

Helt underbar personal, mat och drinkar! Skön miljö men väldigt hög ljudnivå och extremt mörkt vid toaletterna (som inte var så städade eller påfyllt med papper) även väldigt brant spiraltrappa upp till toaletterna

4 jun 2015

Snyggt i all sin coola enkelhet. Stället känns urbant och trendigt, och det är roligt med bredden på ställets besökare.

Ska man käka en något annorlunda affärslunch, kan jag verkligen rekommendera detta ställe. Avspänt och opretentiö... Visa hela »