Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Made in China

4,3
11 betyg
Redigera Made in China
Made in China

Avenyfamiljen ligger bakom flera av stadens populära krogar, och här är ytterligare ett exempel. I denna minimalistiskt inredda lokal med storstadskänsla, kan du äta modernt asiatisk dim-sum. Restaurangen är öppen från lunch till sent, och kvällstid kan det bli riktigt trångt kring baren, där det skakas cocktails till sköna house-beats. Ta dig gärna upp en våning till bekvämlighetsinrättingen för en oväntad upplevelse, om inte annat för bästa vy.

Användarbilder på Made in China Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Made in China av Malin S.
  • Bild från Made in China av Malin S.
  • Bild från Made in China av Hanna T.
  • Bild från Made in China av Hanna T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 feb 2019 · Uppdaterad

Made in China är en trevlig restaurang i Linné som man kan besöka över lunchen, för en drink eller en helkväll med deras supergoda mat.

Känslan efteråt varierar, ibland är man nöjd och andra gången inte. Personalen är ibland v... Visa hela »

12 mar 2019

Bra mat och trevligt ställe! Deras sötpotatispommes är grymma och deras porkbuns var så goda. Däremot höll deras bun med kyckling inte samma mått så där blev vi rätt besvikna. Men ett jätteplus för deras ”salladsbuffé”... Visa hela »

27 maj 2015

Gick till Made in China för en fördrink innan vår middag på Barabicu som ligger inom hyfsat gångavstånd. Matborden såg lite väl avskalade ut för min smak, men den stora baren som man kunde sitta runt var väldigt trevlig. Skön puls på... Visa hela »

Listad i: Göteborg
4 jun 2015

Snyggt i all sin coola enkelhet. Stället känns urbant och trendigt, och det är roligt med bredden på ställets besökare.

Ska man käka en något annorlunda affärslunch, kan jag verkligen rekommendera detta ställe. Avspänt och opretentiö... Visa hela »

30 nov 2018

Man blir aldrig besviken när man äter på Made in china! Har käkat lite olika rätter på kvällarna och det har alltid varit väldigt gott och vällagat. Lagom stökig restaurang med feststämning! Kanske inte ultimat om man vill ha en väldigt ”... Visa hela »

16 aug 2019

Översätt till svenska »

Väldigt gott och trevligt, perfekt ställe att ta med gäster och hela familjen till. Har alltid varit nöjd när jag har varit där.

17 jun 2018

Otroligt goda BUNS med sidfläsk👌🏼 Härlig miljö med trevlig personal!

5 apr 2019

En av mina absoluta favorit restauranger! Maten är i världsklass.

6 jan 2019

Helt oke mat, bra bemötande.

18 sep 2018

Helt underbar personal, mat och drinkar! Skön miljö men väldigt hög ljudnivå och extremt mörkt vid toaletterna (som inte var så städade eller påfyllt med papper) även väldigt brant spiraltrappa upp till toaletterna

5 feb 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.