Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Dunder Döner

0,0
0 betyg
Redigera Dunder Döner

Tunna skivor kryddat kött serverat i mjukt pitabröd – det är vad som kännetecknar en döner kebab. Addera din favoritdipp och sätt tänderna i ett stycke turkisk snabbmatskultur på Dunder Döner i Partille. Här kan du avnjuta din måltid på plats såväl som du kan hämta med dig maten hem.

Döner kebab är en typ av kebab som är gjord av kött som tillagas på ett vertikalt rotisserie. Köttet kryddas och staplas i form av en omvänd kon som vrids långsamt på rotisseriet, intill ett vertikalt tillagningselement. Sen använder kocken en kniv för att skära tunna skivor av köttet som ska serveras.

På Dunder Döner kan du välja mellan pita, tallrik eller rulle – och få din kebab serverad med vilka tillbehör du än önskar på menyn, på det sätt du gillar mest. Vill du inte ha klassisk kebab hittar du även kyckling och falafel på menyn – för den som föredrar något vegetariskt. I rätterna ingår klassiska tillbehör som rödlök, tomat, sallad, peperoni, saltgurka och en valfri sås, från klassisk vitlökssås till starkare alternativ. Andra alternativ består av sallader, och för de mindre finns en barnmeny.

Restaurangen ligger i Partille öster om Göteborg och välkomnar alla sällskap, vare sig du tittar in på egen hand eller har med dig ett helt fotbollslag, lunch som middag.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Dunder Döner!

Användarbilder på Dunder Döner Visa alla

  • Lägg till bild