Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

East Kitchen

5,0
3 betyg
Redigera East Kitchen

East Kitchen är en asiatisk restaurang belägen i ljusa och moderna lokaler i Munkebäck. Här kan du äta både lunch och middag, och på menyn hittar du rätter från asiatiska länder. Även take away och catering erbjuds.

På East Kitchen kan du äta asiatiska rätter till både lunch och middag. Varje dag serveras en prisvärd lunch där du kan välja bland annat sushi och wok. Sallad, misosoppa, kaffe och kakor ingår alltid. På middagsmenyn finns allt från sushi till ris- och nudelrätter från Asien. De asiatiska smakerna finns även på dessertmenyn, där du bland annat hittar matchaglass. Dryckeslistan är lång och rymmer allt från vin och öl till cocktails och shots.

East Kitchen huserar i moderna och ljusa lokaler med minimalistisk inredning och stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Ljusa väggar och trämöbler möter röda soffor, gröna växter och fototapeter med asiatiska motiv. Det går lika bra att äta på plats som att köpa med sig take away eller beställa catering.

Användarbilder på East Kitchen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Stilren lugn miljö – Bild från East Kitchen av Robin F.
  • Sushi deluxe – Bild från East Kitchen av Robin F.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 nov 2022

Sober miljö, brett utbud av rätter som presenteras vackert upplagda och en tillmötesgående personal som ger känslan av en familjär miljö - rekommenderas!

1 mar 2022

Oj! Grymt imponerad av allt, måste jag säga. Direkt kände jag mig välkommen av glad personal som snabbt hjälpte mig och förklarade menyn. Jag kan ärligt talat att jag aldrig provat godare sushi. Sååååå fräscht!..... Och snyggt! D... Visa hela »

8 aug 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.