Gaby's

inga betyg
Amerikansk restaurang
Hemsida
Instagram
Gaby's
inga betyg
Hemsida
Instagram

På den amerikanska lunchrestaurangen Gaby's, som döljer sig på entréplan inuti Jacy'z, möts kulturer från hela världen. Här är tanken att man ska kunna få en snabb, men hjärtlig lunch och förgylla dagen med ett efterlängtat lunchbreak.

Med sina 27 våningar är Jacy'z ett lekfullt resort som rymmer flera restauranger och barer. En av restaurangerna är den amerikanska lunchrestaurangen Gaby's, ett avslappnat alternativ när man vill ha en snabb men vällagad lunch. Här beställer man och betalar via en app, sedan är det bara att hämta upp maten i luckan hos kockarna. Menyn består av tre rätter varav en med kött, en med fisk och en vegetarisk; alla med influenser från USA:s mångkulturella kök. På fredagar kan man även droppa in lite senare för en afterwork.

Den som ska laga middag hemma kan plocka upp ingredienser i tillhörande Gaby's Deli. Här finns allt från ostar och charkuterier till kött och lokala grönsaker, men också lite lyxigare delikatesser som kaviar och tryffel. Det går även att beställa Gaby's matkasse med recept och ingredienser, ett lite enklare alternativ om man saknar inspiration och inte kan bestämma sig för vilken middag man ska laga.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Gaby's Användarbilder

Recensioner av Gaby's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Gaby's!