Gogogaga Skybar

3,0
4 betyg
$$$
Fusionrestaurang
Skybar
Gogogaga Skybar
3,0
4 betyg

Inte mindre än 26 våningar upp i luften hittar du Gogogaga, Jacy'z asiatiska skybar och ”social dinner club” i glammig art deco-stil. Här mixas Asian fusion med LA-vibbar på hög höjd. Dela på smårätter, sippa på Insta-vänliga drinkar och beundra utsikten över Göteborg.

Du har kanske inte missat den 100 meter höga skrapan Jacy'z, ett lekfullt resort med mängder av barer, restauranger och en egen pool club på taket. Om du tar dig 26 våningar upp i hotellet hittar du Gogogaga, deras asiatiska skybar med en touch av Los Angeles glansdagar. Högt upp i skyn möts du av sammetsmöbler, art deco-lampor, en pastellfärgad bar och pulserande atmosfär.

Här kan man fylla bordet med salta, söta och krispiga smårätter i fusionstil, eller slå sig ner i baren och beställa in drinkar medan man blickar ut över stadens ljus. På morgnarna serveras även frukost med allt från kaffe och nybakat bröd till koreanska och japanska smaker.

På Gogogaga kan man insupa stämningen oavsett veckodag. Bortsett från mat och drinkar bjuds det även på utvalda dj:s som spelar flera kvällar i veckan.

1 Ida B.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
4

Recensioner av Gogogaga Skybar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Its all about the looks! Känslan av att stiga in på Jacys, ta hissen upp och kliva in i en pulserade, ombonad bar med milsvid utsikt gör hälften av upplevelsen. Den otroligt trevliga, serviceinriktade och snabba personalen gör 25%. Maten? GOD! Men de asiatiska restaurangern...

Gogogaga är Jacy´z asiatiska skybar och Social Dinner Club med L.A.-vibbar högt uppe bland stjärnorna på 26:e våningen. Utsikten är förstås magnifik och vi blev väldigt glada över att bli placerade vid ett fönsterbord för två...

1 Ida B.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
4

Representerar du Gogogaga Skybar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Gogogaga Skybar?

Vi har klassificerat Gogogaga Skybar som:

  • Cocktailbar
  • Skybar

Vad kostar det att äta på Gogogaga Skybar?

Gogogaga Skybar ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Gogogaga Skybar?

På Gogogaga Skybar serveras bland annat:

  • Asiatiskt
  • Fusion
  • Smårätter

Var ligger Gogogaga Skybar?

Gogogaga Skybar ligger på Drakegatan 10, 412 50, Centrum. I närheten ligger Nya Ullevi, Göteborg.