Garveriet i Floda

5,0
2 betyg
Redigera Garveriet i Floda

Garveriet är en mötesplats med fokus på hållbarhet. Här kan du äta både frukost och lunch som tillagats på närproducerade råvaror. Du kan även gå på föreläsningar och kurser, anordna events och konferenser eller bara ta en promenad i naturen. Vill du ta med dig mat hem kan du beställa lunchen som take away. Det går också bra att köpa med sig bröd och frallor från bageriet, eller grönsaker, chark och ost från Garveriets butik.

I restaurangen på Garveriet är mathantverket och de lokalproducerade råvarorna i fokus. Säsongen bestämmer vad som ligger på tallriken, och ambitionen är att allting ska vara ärligt och äkta. I entréplan hittar du Garveriets restaurang, café och egna bageri, där en stor, vedeldad bakugn är hjärtat i både matlagningen och matproduktionen. Frukost med bland annat nybakat surdegsbröd serveras, och till lunch erbjuds flera alternativ som komponerats utifrån säsongens grönsaker. Du kan även köpa med dig bröd och frallor från bageriet, och i "Garveriets skafferi" finns varor som grönsaker, chark, ost och mejeriprodukter till försäljning.

Garveriet huserar i industripräglade lokaler med avskalad och rustik inredning i genomgående naturmaterial. Här får stora fönsterpartier möta murade väggar och möbler i trä. Lokalerna går även att abonnera för olika events i form av allt från bröllop till fester och konferenser. Du kan även gå kurser och lära dig mer om bland annat matlagning med hållbarhetstänk eller nya sätt att baka. Är ni en grupp på minst tio matintresserade personer kan ni boka Garveriets matstudio och laga middag under ledning av någon av kockarna.

För dig som vill njuta av en promenad i naturen finns olika vandringspaket att välja bland, med frukost eller lunch på Garveriet, följt av en promenad och därefter entré till Öijared Bad och bastu.

Användarbilder på Garveriet i Floda Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 feb 2022

Fantastisk mat och härlig atmosfär! Ett måste att besöka ☀️

5 jan 2022