Its all about the looks! Känslan av att stiga in på Jacys, ta hissen upp och kliva in i en pulserade, ombonad bar med milsvid utsikt gör hälften av upplevelsen. Den otroligt trevliga, serviceinriktade och snabba personalen gör 25%. Maten? GOD! Men de asiatiska restaurangerna haglar tätt över Göteborg och att sticka ut är inte lätt. Något jag tycker Gogogaga sticker ut med, förutom vyn och lokalen (som till skillnad från många andra har satsat på TYG som dämpar akustiken så att du hör ditt sällskap) är PRISET. Rätterna känns rimligt prissatta och du går inte ut ruinerad, om det inte har varit ditt mål. Edamamebönorna var kladdiga, sötsyrliga och supergod start på middagen. Tonfisken kunde ha bjudit på fler texturer & smaker, men var absolut till belåtenhet. De friterade kronärtskockorna var goda, men också där hade mer spänning önskats. Krabbdumpligsen smakade just - krabba. Gott om du gillar skaldjur! En bubblare var grönkålen med parmesan, så enkel, men ack så got- den blev favoriten. Morning glory, en av mina stående favoriter från Vietnamk, smakade spännande rökigt och grillat, men jag hade önskat mindre sås och mer grönt. Summa sumarum, vill du ha en upplevelse utöver god mat, ta med ditt besök till Gogogaga för att visa upp göteborg från ovan och bjuda på en trendig vibe!
Its all about the looks! Känslan av att stiga in på Jacys, ta hissen upp och kliva in i en pulserade, ombonad bar med milsvid utsikt gör hälften av upplevelsen. Den otroligt trevliga, serviceinriktade och snabba personalen gör 25%. Maten? GOD! Men de asiatiska restaurangern...
Gogogaga är Jacy´z asiatiska skybar och Social Dinner Club med L.A.-vibbar högt uppe bland stjärnorna på 26:e våningen. Utsikten är förstås magnifik och vi blev väldigt glada över att bli placerade vid ett fönsterbord för två. Menyn består av asiatiska smårätter som det är meningen att man ska dela på och menyn är upplagd som en CD-skiva med olika discar att välja från. Disc 1 består av snacks och raw, disc 2 av greens, pickles crisp & tempura, disc 3 av dumplings och yaki skewer samt disc 4 som består av rätter att dela från grillen.
Vårt val föll på varsit ostron med äpple och jalapeno från disc 1, dumplings Shu mai med kräfta, salladslök and XO-sauce från disc 3 samt Côte de bouef with togarashi-butter från disc 4 med en skål med ångade grönsaker från disc 2. Vi hade skyhöga förväntningar och maten var bra. Men vi kanske hade förväntat oss lite mer i smakerna i de olika smårätterna. Köttet var absolut bästa rätten.
Gogogaga är Jacy´z asiatiska skybar och Social Dinner Club med L.A.-vibbar högt uppe bland stjärnorna på 26:e våningen. Utsikten är förstås magnifik och vi blev väldigt glada över att bli placerade vid ett fönsterbord för två...