Recension av Gogogaga Skybar – av Ida B.

Its all about the looks! Känslan av att stiga in på Jacys, ta hissen upp och kliva in i en pulserade, ombonad bar med milsvid utsikt gör hälften av upplevelsen. Den otroligt trevliga, serviceinriktade och snabba personalen gör 25%. Maten? GOD! Men de asiatiska restaurangerna haglar tätt över Göteborg och att sticka ut är inte lätt. Något jag tycker Gogogaga sticker ut med, förutom vyn och lokalen (som till skillnad från många andra har satsat på TYG som dämpar akustiken så att du hör ditt sällskap) är PRISET. Rätterna känns rimligt prissatta och du går inte ut ruinerad, om det inte har varit ditt mål.
Edamamebönorna var kladdiga, sötsyrliga och supergod start på middagen. Tonfisken kunde ha bjudit på fler texturer & smaker, men var absolut till belåtenhet. De friterade kronärtskockorna var goda, men också där hade mer spänning önskats. Krabbdumpligsen smakade just - krabba. Gott om du gillar skaldjur! En bubblare var grönkålen med parmesan, så enkel, men ack så got- den blev favoriten. Morning glory, en av mina stående favoriter från Vietnamk, smakade spännande rökigt och grillat, men jag hade önskat mindre sås och mer grönt.
Summa sumarum, vill du ha en upplevelse utöver god mat, ta med ditt besök till Gogogaga för att visa upp göteborg från ovan och bjuda på en trendig vibe!