Recension av Gogogaga Skybar – av Maria K.

Gogogaga är Jacy´z asiatiska skybar och Social Dinner Club med L.A.-vibbar högt uppe bland stjärnorna på 26:e våningen. Utsikten är förstås magnifik och vi blev väldigt glada över att bli placerade vid ett fönsterbord för två.
Menyn består av asiatiska smårätter som det är meningen att man ska dela på och menyn är upplagd som en CD-skiva med olika discar att välja från. Disc 1 består av snacks och raw, disc 2 av greens, pickles crisp & tempura, disc 3 av dumplings och yaki skewer samt disc 4 som består av rätter att dela från grillen.

Vårt val föll på varsit ostron med äpple och jalapeno från disc 1, dumplings Shu mai med kräfta, salladslök and XO-sauce från disc 3 samt Côte de bouef with togarashi-butter från disc 4 med en skål med ångade grönsaker från disc 2. Vi hade skyhöga förväntningar och maten var bra. Men vi kanske hade förväntat oss lite mer i smakerna i de olika smårätterna. Köttet var absolut bästa rätten.