Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Little Meats Taqueria

På en tvärgata till Linnégatan hittar du stället som lyssnat på bönerna om att kunna ha fredagsmys varje dag. Detta lilla hål i väggen-hak har specialiserat sig på välfyllda tacos, till glädje för alla texmex-fans. De krispiga skalen bakas från grunden av ren majs och är till råga på allt glutenfria. Skalen fylls sedan med exempelvis dagens fiskfångst, toppad med rödlök och limedoftande avokado, eller med grillad black angus steak, i kryddigt sällskap av salsa verde och koriander. Missa inte heller de chokladdoppade churrosarna!

Användarbilder på Little Meats Taqueria Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Little Meats Taqueria av Adam L.
  • Bild från Little Meats Taqueria av Adam L.
  • Bild från Little Meats Taqueria av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 nov 2018

Testade det haussade tacokonceptet Little Meat. Gillar konceptet - ett litet hål i väggen med tacos i ruffig miljö. Fulla alkoholrättigheter så man kan ta drinkar etc. Dock hade jag lite högre förväntningar på själva tacosarna. Jag testade kö... Visa hela »

25 aug 2018

Fantastisk mat och häftig lokal! Rekommenderas varmt till alla som älskar tacos!!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

8 mar 2018

Äntligen skulle jag få äta på Little Meats och detta tillsammans med en god vän. Väl inne i lokalen, ca kl 13.30 idag, finner vi att musiken spelas på hög volym. Min vän ber vänligt en person att om möjligt sänka volymen. "Vi sä... Visa hela »