Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

The Elephant Linnégatan

3,0
2 betyg
Redigera The Elephant Linnégatan

På promenadavstånd från Slottsskogen hittas denna familjeägda indier, där färgerna är starka både när det kommer till restaurangens interiör och de kryddiga rätterna. I det öppna köket tillagas genuina maträtter från hela Indien, med fokus på en uppdaterad och modern meny.

Många är det som uppskattar de kryddiga smakerna och mustiga färgerna i indisk mat, just för att det ofta upplevs som hemlagat. På denna familjeägda Linnékrog har menyn blivit uppdelad i tre delar, där man får smaka sig fram till sin egen favorit.

Menyn bygger dels på det brittisk-indiska köket, dels på de mer genuint indiska recepten samt på ett flertal rätter i mellanstorlek, vilka funkar fint som tilltugg exempelvis till en kall Kobra.

Hörnlokalens stora fönster gör restaurangen ljus, och inredningen ger en färgstark inramning. Målade trämöbler och väggfasta soffor ger plats åt många, och här landar både kompisgäng och familjer för en social måltid. Sommartid sitter man med fördel utomhus och spanar in folklivet på Linnégatan.

Se även The Elephant Hovås

Användarbilder på The Elephant Linnégatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från The Elephant Linnégatan av Lukas L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
24 mar 2019

The Elephant på Linnégatan är en indisk restaurang med ett milt street food-fokus. Lokalen är något trång men generiskt trevlig och färgglad.

Menyn är ganska omfattande men på det hela taget lättöverskådlig. Vi är ett s... Visa hela »

24 mar 2019

Fantastisk god, genuim, smakrik indisk mat! Kanske det bästa indiskt jag ätit i Göteborg. Gillade att maten serverades i små grytor då det är så mycket härligare o dela maten med sitt sällskap.
Färgrik men stilren inredning med en lite "h... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.