Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mykonos

5,0
1 betyg
Redigera Mykonos
Mykonos

Är det torsdag idag? Vill du hotta upp kvällen istället för att i vanlig ordning bänka dig framför teven hemma i vardagsrummet? Ta med din man / hustru / sondotter / skolfröken till Mykonos. Varje torsdag (ej sommartid) bjuder de på levande sång och bouzoukimusik. Tro det eller ej, men det händer att gästerna spontandansar till ljudet av de grekiska tonerna. Efter dansen lär du vara hungrig, och här hittar du klassiska grekiska rätter som Souvlaki, grekisk sallad, lammgrytor och Pikilia. Inredningen är som att komma in i en grekisk villa vid havet; ombonat och en fröjd för ögat med de vitblårutiga dukarna och kaklade väggarna.

Användarbilder på Mykonos Visa alla

  • Lägg till bild
  • Medelhavsinspirerad lokal – Bild från Mykonos av Björn T.
  • Gyros tallrik med alla goda tillbehör – Bild från Mykonos av Björn T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
23 jan 2021

En grekisk favoritrestaurang i charmfulla kvarteret Linné. Har varit gäst här i över 20 år och min favoriträtt är Gyros tallrik som jag inte kan få någon annanstans i stan. Mycket riklig, jättegod och prisvärd portion men även andra go... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.