Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lilla Tavernan

4,0 • 3 recensioner
Lilla Tavernan

Grekisk mat är som godast på de små och traditionella tavernorna. På Lilla Tavernan får du klassisk, vällagad grekisk mat gjord på noga utvalda råvaror. Här är målet att kunna erbjuda dig som gäst, grekisk mat 'så som min grekiska mamma och mormor lagade den'. Fetaosten, oliverna, oljan och honungen hämtas från Grekland, medan exempelvis lammet som serveras har vuxit upp på Gotland. Utgångspunkten är variation, med smaker som förstärker och berikar varandra. Här är det tätt mellan borden, och sommartid är uteserveringen perfekt för en genuin semester-feeling.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 nov 2018

Lilla Tavernan är en riktig klassiker som inte ändrats ett dugg. Här får du god och enkel grekisk mat i en simpel miljö. Perfekt för en vardagsmiddag, men inte mer än så.

12 apr 2019

Den grekiska menyn är helt o ordning motsvarande en grekisk taverna på en grekisk ö i medelhavet. Smakerna, atmosfären och personalen är rätt och servicen med den goda maten och den grekiska ölen sitter perfekt.

21 nov 2015

Hemlagat, äkta grekisk!

Listad i: favoriter