Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Skärgårdslinjen M/S Trubaduren

M/S Trubaduren sjösattes 1965 och har med tiden blivit en välkänd del av Göteborgs hamn. Sedan 2016 ligger fartyget förtöjt vid Packhuskajen, bara någon minuts promenad från hållplatsen Stenpiren, och härifrån puttrar det regelbundet ut i Göteborgs skärgård.

Skärgårdslinjen M/S Trubaduren arrangerar smakfulla kryssningar året runt, inklusive mat och glammiga shownummer ombord, exempelvis i södra skärgården och Hisingen runt. Fartyget är alltid fullastat med sin populära fisk- och skaldjursbuffé, så väl ombord kan du som passagerare njuta av delikatesser såsom havskräftor, räkor, musslor, sill och lax – allt medan skärgårdens saltstänkta kobbar och skär långsamt glider förbi utanför fönstret.

M/S Trubadurens restaurang ligger på huvuddäcket, och här hittar du även en bar samt ett dansgolv där du kan ta dig en svängom under fartygets musikkvällar – det är också här du bjuds på personalens glamourösa shownummer. Den som inte kan få nog av sjölivet och vill veta allt om fartyget och driften har till och med möjlighet att hälsa på hos kaptenen på styrdäcket.

På båten finns även ett soldäck där du kan gotta dig under årets varmare dagar och njuta av utsikten. Däcket rymmer mellan 100-120 gäster och har två barer, en inomhus och en utomhus. Vanligtvis, när det inte råder en pandemi, har M/S Trubaduren två däck och restauranger igång samtidigt och då har man möjligheten att ta ombord cirka 225 gäster. På grund av rådande restriktioner tar man endast ombord cirka 130 personer åt gången.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Skärgårdslinjen M/S Trubaduren!

Användarbilder på Skärgårdslinjen M/S Trubaduren

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild