Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Zamenhof

3,3
6 recensioner
Zamenhof

På Esperantoplatsen ligger Zamenhof, som fått sitt namn efter doktorn bakom just språket esperanto. Under årets varmare delar är torget ett av de mest solsäkra i stan, något som Zamenhof tagit fasta på. Konceptet är all day dining, allt kan beställas under hela dagen, så att man utan problem kan hänga kvar från morgon till kväll. Brunch serveras hela helgen och den som behöver en paus i ätandet kan köra en omgång flipper i spelhörnan.

Se även Barabicu

Användarbilder på Zamenhof

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 nov 2018

Vi käkade avsmakningsmeny och var nöjda med kanske två tredjedelar av rätterna! Vi sa dock till när vi tyckte en rätt inte funkade alls och de skötte det väldigt snyggt och bjöd på något annat istället. Trevlig service, stort ställe... Visa hela »

9 apr 2018

Allt i ett! När som helst!

11 maj 2018

Käkat lunch här som var riktigt ba, men middag är inte något jag skulle rekommendera. Personalen är helt ointresserad av att erbjuda mat och dryck o helt ointresserad av gästerna. Av de 10 rätter vi beställde innehåller hälften rödbeta o den a... Visa hela »

15 nov 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Otroligt otrevlig personlig på Café Gazette. Aldrig någonsin liveplattan med om något liknande faktiskt. Ingen trä alls för service och bemötande av kund

18 maj 2018

Gött käk, gött häng, glad personal. Verkligen blivit ett superställe! Uteserveringen är grym!

21 maj 2018

Ätit middag vid två tillfälle:
fre o lör. Så hög musik spelas att det inte går att prata som matgäst. Måste göras något åt!
Annars helt ok mat, personalen verkade stressade och något ointresserade båda gånge... Visa hela »