Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Zamenhof

3,3
8 betyg
Redigera Zamenhof

På Esperantoplatsen ligger Zamenhof, som fått sitt namn efter doktorn bakom just språket esperanto. Under årets varmare delar är torget ett av de mest solsäkra i stan, något som Zamenhof tagit fasta på. Konceptet är all day dining, allt kan beställas under hela dagen, så att man utan problem kan hänga kvar från morgon till kväll. Brunch serveras hela helgen och den som behöver en paus i ätandet kan köra en omgång flipper i spelhörnan.

Se även Barabicu

Användarbilder på Zamenhof Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 nov 2018

Vi käkade avsmakningsmeny och var nöjda med kanske två tredjedelar av rätterna! Vi sa dock till när vi tyckte en rätt inte funkade alls och de skötte det väldigt snyggt och bjöd på något annat istället. Trevlig service, stort ställe... Visa hela »

1 okt 2021

Riktigt skitställe! Väldigt otrevlig personal som bara släpper in ”rätt personer”. Skulle aldrig i hela mitt liv vilja gå tillbaka till detta usla ställe. USCH säger jag bara. Rekommenderat verkligen inte detta ställe.

9 apr 2018

Allt i ett! När som helst!

11 maj 2018

Käkat lunch här som var riktigt ba, men middag är inte något jag skulle rekommendera. Personalen är helt ointresserad av att erbjuda mat och dryck o helt ointresserad av gästerna. Av de 10 rätter vi beställde innehåller hälften rödbeta o den a... Visa hela »

18 maj 2018

Gött käk, gött häng, glad personal. Verkligen blivit ett superställe! Uteserveringen är grym!

15 nov 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Otroligt otrevlig personlig på Café Gazette. Aldrig någonsin liveplattan med om något liknande faktiskt. Ingen trä alls för service och bemötande av kund

21 maj 2018

Ätit middag vid två tillfälle:
fre o lör. Så hög musik spelas att det inte går att prata som matgäst. Måste göras något åt!
Annars helt ok mat, personalen verkade stressade och något ointresserade båda gånge... Visa hela »

17 aug 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.