Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Takame

4,0
10 betyg
Redigera Takame

Japanskt med fokus på sushi, serveras i blomstrande interiör på central adress, mitt emot Göteborgsoperan.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
29 sep 2021

Gott och ganska kreativt. Eftersom priset var väldigt högt (239 kr för 15 bitar) hade jag ännu lite högre förväntningar, men klarar fyran ändå. Framför allt för sushin, testade även laxtartaren och även om den var fint presenterad så... Visa hela »

1 maj 2020

Riktigt bra sushi, denna lilla pärla får ej missas! Finns varma rätter för dom som inte gillar rå fisk och sen finns mer fusion sushi. Ligger bredvid operan så perfekt att starta kvällen med en bit mat samt drinkar.

Inredningen är mörk och st... Visa hela »

4 mar 2019

Ett ställe som hade fantastiskts mat både kalla och varma rätter från sushi till underbara kötträtter !
Själva stället kändes väldigt välkomnade med sin fantastiska inredning med mycket detaljer och härliga färgdetaljer på... Visa hela »

16 feb 2021

Jag besökte Takame när de öppnades och kan verkligen säga att det är Göteborgs bästa sushi ställen, med väldigt trevlig personal. Det ä prisvärt och ett besök är ett måste. Ett mysigt mörkt litet krypin i centrala Gbg dä... Visa hela »

3 jun 2020

Kanonlunch! Tog en bowl med lax och de hade slängt på några friterade räkor. Jättegott. Salladen som serverades till lunchen var också väldigt god! Går gääärna tillbaka hit, snart. Snabb service.

25 maj 2022

Efter att ha sökt på restaurang med utsikt, förväntade jag mig att restaurangen skulle ligga högt belägen eller åtminstone med en utsikt. Restaurangen ligger i en källarlokal där det inte är mycket till fönster och ingen vidare utsikt. Om den... Visa hela »

17 jan 2022

Fick ett hårstrå i suchi rollen

15 nov 2020

Översätt till svenska »

Vi hade bokat bord sedan länge och fick ett telefonsamtal ungefär 45min innan bokningen. Det lät som att de helst inte ville att vi skulle komma, varför förstod jag inte. När vi kom dit satt en slapp kille vid en dator i baren och verkade mest tycka det var jobbigt att... Visa hela »

1 apr 2019

Fantastisk "lyx sushi"! Trevlig personal och miljö. Mycket prisvärt! Kan verkligen rekommenderas

18 feb 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.