Femiluxe Beauty & Care

inga betyg
Skönhetssalong
Hemsida
Instagram
Femiluxe Beauty & Care
inga betyg
Hemsida
Instagram

I pampiga lokaler på Engelbrektsgatan, strax intill Avenyn, huserar skönhetssalongen Femiluxe Beauty & Care. Hit kommer kunder för att noggrant få naglarna, fransarna eller ögonbrynen fixade. Nicole, som driver salongen, har många års erfarenhet och en stor passion för yrket och branschen.

I de ljusa och lyxigt inredda lokalerna mitt i stans centrum fixar Nicole naglarna på många nöjda kunder. Stort fokus läggs på service och att tillsammans hitta rätt variant utifrån kundens önskemål och personliga stil. Salongen erbjuder nagelförlängning med gelé, gellack och snabbmanikyr. Om man vill förstärka de egna naglarna så finns den möjligheten också, det görs med tekniken Structure Base.

För den som vill fräscha upp fransarna och ögobrynen så finns det också flera alternativ. Salongen erbjuder både teknikerna Brow lift och Lash lift. Det går också att komma in för färgning och formning av bryn och fransar. För den som vill ge bort en lyxig present till någon så erbjuder salongen presentkort för alla olika behandlingar.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Femiluxe Beauty & Care Användarbilder

Recensioner av Femiluxe Beauty & Care

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Femiluxe Beauty & Care!