Recension av Crêperie & Logi – av My J.

Ligger det här stället i Visbys absolut finaste hus?

Nu har ju Visby ungefär en miljon fina hus så det är svårt att säga. Men det måste i alla fall ligga i topp. Smalt, inklämt mellan två gator i mysigt och perfekt läge. En liten uteservering på framsidan, platser inne och en altan med vindkyss på baksidan. Här gick det att sitta även sen kväll i slutet på september för den som, precis som jag, tycker om att sitta ute.

Personalen är supertrevlig, husets vin/dagens vin var jättegott och till helt okej pris och maten absolut underbar! Jag gick på de matiga, salta varianterna och det fanns hur mycket gott som helst att välja på. Jag åt ät två gånger och jag tog samma sak båda gångerna. Mest för att det var så otroligt gott första gången och jag ville inte riskera att få något som inte var lika gott andra gången. Egentligen tror jag inte att det skulle vara ett problem, men jag var så nöjd första gången att jag inte vågade riskera det!

Jag valde en crepe som hette Prosciutto. Det var med Prosciutto (såklart), ruccola, pinjenötter och parmesan. Helt fantastiskt gott!

Rekommenderar alla som är i Visby att gå hit!