Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Främmat

3,9
19 betyg
Redigera Främmat

Främmat är en liten restaurang vid Odenplan som drivs av Kalle Nilsson, en av Punk Royales grundare, och Jonas Helgesson, före detta kock på Adam/Albin. Lokalen är inredd med vintagestolar från Lyon och även smakerna kommer till stor del från Frankrike. Tidigare huserade Bröderna Svedman här.

Användarbilder på Främmat Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Främmat av Louise N.
  • Bild från Främmat av Louise N.
  • Bild från Främmat av Louise N.
  • Bild från Främmat av Birgitta B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 okt 2022

Hört lite olika åsikter om @frammat_sthlm. Jag är inte helt såld. Allt är gott men saknar kombinationer som man blir överraskad. Lokalen är liten och ganska högljud. Servicen är bra. Älskade krabban och ostronet, resten var goda men inget mer.

15 mar 2023

Äntligen har jag varit på Främmat och blev verkligen inte besviken trots höga förväntningar! Många gäster redan vid öppning när vi kom och det blev snabbt fullt. Personalen hade koll på läget och var på alla sätt jättebra... Visa hela »

21 feb 2023

Ett riktigt WOW-ställe! Maten är så himla god, servicen är toppen. Det är alltid fullbokat och med all rätt! Menyn är rolig och spännande. Pricey men värd!

Hunden är välkommen 🐶❤️

5 jul 2021

Åh jag önskar jag kunde ge främmat en 5a för om man bara hade recenserat maten och servicen så hade det blivit en klar 5a. Varje rätt som kom in överträffade hela tiden den andra. Jag tänkte när vi fick in pizzan att det kan inte bli mycket bä... Visa hela »

30 sep 2020

Tro mig, jag är inte glad att ge ett så lågt betyg men
Maten är överprisad och tyvärr inte alls god. Det var så mycket SYRA i alla rätter att jag tror det har fräts en sår i magen. Asså, tårar i ögonen hur surt allt var. Ing... Visa hela »

29 jan 2022 · Uppdaterad

Har under det senaste året hållit Främmat som en av mina favoriter. Varit här flera gånger, både på helglunch och middag och tycker det är så himla trevligt. Det är väldigt avslappnat med ändå uppstyrt.

I helgen var jag... Visa hela »

5 jul 2022

Hade så höga förväntningar om detta ställe. Ville verkligen gilla dom. Men tyvärr var maten alldeles för syrlig eller... Fel?

Vi tog in nån ceviche på torsk och passionsfrukt. Tyvärr smakade det bara papper, syrligt och efterrätt-ig... Visa hela »

25 mar 2023

Jag har velat testa Främmat länge och bokade till slut bord och tog mig dit! Det ångar jag inte. Jag tyckte att det var riktigt trevligt och mysigt i den lilla lokalen och gillade både konceptet och maten.

Menyn består av mellanrätter, vilket jag tycker ä... Visa hela »

4 okt 2021 · Uppdaterad

Super mysigt, och gott. Trevlig personal och härlig vibe. Lite för trångt för min del, och blir väldigt mycket ljud, vilket gör det svårt att konversera med dem vid sitt bord.

5 mar 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag skulle ha älskat att ge Främmat ett högre betyg eftersom några av rätterna var riktigt läckra och tjänsten var mycket vänlig. Men en stjärna går eftersom några av rätterna var en riktig besvikelse. För mycket syra/salt/umami som... Visa hela »

16 nov 2020

Vet inte vad personen som gav betyg 2 hade druckit innan besöket här, men Främmat är förmodligen det bästa jag upplevt på flera år. Kreativt med fokus på att förhöja smaken i varje råvara. När jag besökte Paris trodde jag att... Visa hela »

16 maj 2021

Jag tycker att en del recensioner är lite konstiga. Det är inte överprisat, det är snarare underprisat! Vi var 3 personer vid bordet, fördrinkar 2 flaskor vin och nästan alla rätter på menyn, avec och kaffe för 4000 sek, det är knappast dyrt. Vad ty... Visa hela »

11 jun 2022

Nej detta var verkligen inte bra. Dålig service, otrevlig personal högljudd omysig lokal OCH överprisad meny som överhuvudtaget inte lockade ngt positivt till smaklökarna. Maten var inte god.

Kan tyvärr inte hitta ngt positivt att återge från denn... Visa hela »

23 dec 2021

Helt fantastiskt ställe. Vilken mat!!!! Den ena rätten överträffade den föregående. Skulle jag få en sista middag- ja då skulle det vara här.
Bra viner och super trevlig personal samt topp service. Borde vara en klar Michelin krog. Värt varen... Visa hela »

24 sep 2020

Toppen käk ! Typ Lilla Ego ! Mr 7

11 dec 2020

Gott, högljutt, överpriser. Kul med enkel mysig kvarterskrog. Vi lyssnade på servitören -trots det gick vi hem och åt en ostsmörgås för att inte gå hungriga till sängs. Inte första val vid nästa restaurangbesök. Ändå en... Visa hela »

25 feb 2022

17 jun 2022

30 dec 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.