Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Främmat

3,8
6 betyg
Redigera Främmat
Främmat

Främmat är en liten restaurang vid Odenplan som drivs av Kalle Nilsson, en av Punk Royales grundare, och Jonas Helgesson, före detta kock på Adam/Albin. Lokalen är inredd med vintagestolar från Lyon och även smakerna kommer till stor del från Frankrike. Tidigare huserade Bröderna Svedman här.

Användarbilder på Främmat Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Främmat av Hanna T.
  • Bild från Främmat av Hanna T.
  • Bild från Främmat av Hanna T.
  • Bild från Främmat av Magnus F.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 jul 2021

Åh jag önskar jag kunde ge främmat en 5a för om man bara hade recenserat maten och servicen så hade det blivit en klar 5a. Varje rätt som kom in överträffade hela tiden den andra. Jag tänkte när vi fick in pizzan att det kan inte bli mycket bä... Visa hela »

30 sep 2020

Tro mig, jag är inte glad att ge ett så lågt betyg men
Maten är överprisad och tyvärr inte alls god. Det var så mycket SYRA i alla rätter att jag tror det har fräts en sår i magen. Asså, tårar i ögonen hur surt allt var. Ing... Visa hela »

16 maj 2021

Jag tycker att en del recensioner är lite konstiga. Det är inte överprisat, det är snarare underprisat! Vi var 3 personer vid bordet, fördrinkar 2 flaskor vin och nästan alla rätter på menyn, avec och kaffe för 4000 sek, det är knappast dyrt. Vad ty... Visa hela »

16 nov 2020

Vet inte vad personen som gav betyg 2 hade druckit innan besöket här, men Främmat är förmodligen det bästa jag upplevt på flera år. Kreativt med fokus på att förhöja smaken i varje råvara. När jag besökte Paris trodde jag att... Visa hela »

24 sep 2020

Toppen käk ! Typ Lilla Ego ! Mr 7

11 dec 2020

Gott, högljutt, överpriser. Kul med enkel mysig kvarterskrog. Vi lyssnade på servitören -trots det gick vi hem och åt en ostsmörgås för att inte gå hungriga till sängs. Inte första val vid nästa restaurangbesök. Ändå en... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.