Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pastis

4,8 • 5 recensioner
Pastis

Pastis är en av Stockholms främsta franska restauranger. Bland Gamla Stans mysiga gränder hittar du det lilla men ambitiösa krypinet som serverar omtyckta rätter i fransk tappning tillsammans med ett välsorterat vinsortiment till ovanligt bra priser - något som även lockar hit sommelierer från resten av stan. Den klassiska brasserimenyn skiftar efter säsongens råvaror och erbjuder allt från ostron och soppor till läckra köttbitar. Lokalen är liten och trång, med endast ett tjugotal platser (varför också bordsbokning i god tid är att rekommendera). Belysningen är dämpad och på väggen kan du läsa menyn på en griffeltavla. Som gjort för en romantisk dejt.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Jacob H.
Adam L.
Malin S.
Ingeborg A.

Pastis är en av stans mysigaste ställen! Känns intimt och litet. Personalen är av toppklass och maten utsökt. Vill man prata hemligheter är det inte rätt ställe då man sitter ganska tätt, men för en mysig middag är Pastis ett perfekt stä... Visa hela »

Jan V.

Liten mysig lokal med stora viner och god mat. En skinande pärla i Gamla Stan.