Pastis

Top 100
3,9
22 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Hemsida
Pastis
3,9
22 betyg
Hemsida

Pastis är en av Stockholms främsta franska restauranger. Bland Gamla stans mysiga gränder hittar du det lilla men ambitiösa krypinet som serverar omtyckta rätter i fransk tappning tillsammans med ett välsorterat vinsortiment. Lokalen är liten och trång, med endast ett tjugotal platser (varför också bordsbokning i god tid är att rekommendera).

Föreslå ändringar

Recensioner av Pastis

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 sep. 2023

Bland gamla stans gator och gränder hittar du denna franska bistro. Stökigt och livat och bord bör bokad för att få en plats! Väldigt avslappnad stämning och här hänger alla typer av människor.

Maten är klassisk fransk. Svårt at... Visa hela »

26 okt. 2023

Och så, en mörk höstdag provade jag äntligen pastis. Att jag inte gjort det tidigare... Vi åt ostron, sniglar och anka, allt var jättegott. Bra utbud av dryck och toppen service. Väldigt litet, men också väldigt mysigt. Kommer definitivt gå hit... Visa hela »

27 dec. 2014

Pastis är en favorit som jag ofta återkommer till för mysiga middagar. Förmodligen den minsta restaurang jag varit på i Stockholm, tror inte det finns mer än 20 platser. Det gör också att det är svårt att få bord och det är svårt... Visa hela »

Listad i: Favoriter ⭐️
16 juni 2022 · Uppdaterad

Inte varit på Pastis, trots klassiker, men tillslut. Intim och buzzy miljö, som gör sig väldigt bra bland gamla stans gator. Gillar att det hela är avslappnat och inte är så pretto. Vi körde på ordentligt och allt vi fick in var både väldigt... Visa hela »

30 okt. 2018

Säg Pastis och alla är överens att det är en av de mysigaste restaurangerna i Gamla stan.
Intim och romantisk miljö utan att det är klyschigt. Värme och mys utan att det känns stelt eller forcerat.
Väldigt litet ställe, dov belysning,hemtrev... Visa hela »

2 sep. 2020

Jag kan hålla med att pastis är charmig, lite stökig fransk bistro på alla sätt, maten håller tyvärr väldigt låg klass både i råvara och tillagning.
Beställde in en champinjonanrättning till förrätt som liknade trö... Visa hela »

22 mars 2015

En dold pärla i mysiga Gamla Stan. Ett litet ställe med ett fåtal bord, alltid fullt men människor och stämningen är grym. Restaurangen ligger på Stockholms äldsta gata och har orginaltaket från 1700-talet vilket ger restaurangen ännu mer karaktä... Visa hela »

24 juni 2019 · Uppdaterad

Pastis är ett litet franskt krypin med fantastisk god mat, men det är fransk service och trångt mellan borden. På sommaren har de även en liten uteservering.

23 sep. 2017

Att kliva in på Pastis är som att kliva in på en kvarterskrog i Paris. Restaurangen är liten men charmig, maten är enkel men fantastisk och servicen är fransk men bra. Det är alltid en härlig känsla att gå hit så det rekommenderas skarpt.

11 juli 2022

Nej, men alltså Pastis! Varför går man inte hit oftare?
Så himla mysig, bullrig miljö! Stort plus för uteserveringen på sommaren.
Bästa charkbrickan jag ätit!!

7 juni 2019

Denna gång blev det dorada fisken - väldigt god men lite krånglig att äta. Dock är detta i särklass Stockholms mysigaste resturang! Litet, gemytligt och mysigt.

9 sep. 2019

Närmaste du kommer Paris i Stockholm. Optimala date-stämningen. Råbiffen är toppen om du är öppen för kött!

Listad i: FRANKOFIL
26 maj 2015

Pastis är en av stans mysigaste ställen! Känns intimt och litet. Personalen är av toppklass och maten utsökt. Vill man prata hemligheter är det inte rätt ställe då man sitter ganska tätt, men för en mysig middag är Pastis ett perfekt stä... Visa hela »

12 juni 2022

Dålig personal, arroganta och otrevliga. Kommer aldrig tillbaka.

14 dec. 2017

Väldigt trevligt hål i väggen som levererar en härlig stämning och vällagad fransk mat. Rekommenderas!

9 juni 2018

Ett måste i Gamla Stan! Underbar liten fransos med fantastisk mat och där man får drömma sig bort till Paris för en stund. Det är dock svårt att få bord då det är väldigt litet så var i god tid.

11 aug. 2020

Det gör mig lite nedslagen att behöva säga hur illa ställt det är med Pastis. Maten är helt OK, vinlistan också. Men servicen håller riktigt låg nivå. Jag har varit här vid flera tillfällen för några år sedan och då... Visa hela »

26 nov. 2015

Liten mysig lokal med stora viner och god mat. En skinande pärla i Gamla Stan.

7 dec. 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Dålig erfarenhet av service och personal. De är bara oförskämda.

23 okt. 2021
Sida 1 av 2