Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Rusty Rascals!

Vänner. Hur mår ni? Här kommer ett tips för er som befinner er runt om mina hoods, i Hammarby Sjöstad: Rusty Rascals!

Det här stället är ett riktigt ballt hak nära Mårtensdals tvärbanestation. Det är ett kombinerat kafé och Barber shop, så trendigt som det kan bli. Men det som är grejen med detta ställe är att de har specialliserat sig på drycker; allt från lemonader och juicer till kaffe och shakes. Personalen vet vad de gör och presenterar sina produkter med stolthet. Vi brukar ta deras kaffe-shake som är grymt god, en blandning av kaffe och en smoothie.

Inredningen är galen, och musiken är skön. Hit kommer man för att hänga, dricka gott kaffe och snacka med den trevliga personalen. Sist jag gick hit fastnade jag i två timmar, det är någonting med stämningen där som jag gillar! De gör även wraps och mackor, som ser fräscha och goda ut. Coolt kafé med personlighet och egen prägel. Det diggar vi.

Skriv en kommentar

Ida B.

Har alltid varit lite anti mot kombinationen hår och café! Men jag litar ju på er så jag får ge dem en chans 👍😂

Kommentera