Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sing Sing

5,0
1 betyg
Redigera Sing Sing

Karaoke i källaren och bistro på entréplan. Här finns hela sju boxar, eller karaokerum, till uthyrning och hit kan alla som vill ha en rolig, färgglad och social kväll med vänner, familj eller kollegor komma. Men det går även bra att slinka in på en matbit med vietnamesiska influenser.

På Chapmans Torg huserar Sing Sing, som både är en karaokebar och vietnamesisk bistro såväl som kvarterskrog för Majornaborna. I den färgstarka och lekfullt inredda restaurangen på markplan serveras vietnamesiska smårätter och varmrätter under både lunch- och middagstid. Här finns plats för både stora och små sällskap att umgås över rätter som bahn mi, pho, pac choi och friterade vårrullar.

En trappa ner från restaurangen väntar de sju bokningsbara karaokeboxarna fyllda med ljud, ljus, färg och form. Rummen har olika storlekar och passar för såväl ett intimt kompishäng som ett stort festligt gäng om 30 personer. Välj bland tusentals låtar och sjung favoriterna tillsammans, eller om du hellre bjuder på ett storslaget solo-framträdande. Ett perfekt sätt att höja stämningen på möhippan, afterworken eller varför inte lunchen med kollegorna? Sing Sing är helt enkelt en plats att ha roligt på och man välkomnar alla att greppa micken och bjuda på sig själva.

Grundarna av Sing Sing står även bakom Dubbel Dubbel, Folk och Mexikanska Monarkin.

Användarbilder på Sing Sing Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.