Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Basque

4,7
3 betyg
Redigera Basque

Vägg i vägg med bröderna Ingbers krog Puta Madre ligger detta mysiga tapasställe, vars koncept bygger på pinxtos, den baskiska typen av tapas. Den något trånga lokalen är välbesökt och här inne får du uppleva baskiska vibbar i mini-format. När det är dags att avrunda måltiden, då räknar du helt enkelt tandpetarna som satt i dina små läckerheter och betalar per styck. Öl och vin av det spanska slaget serveras, och från grannkrogen kan du även hämta cocktails.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 aug 2019

Ett ölskåp som nog ingen slår i Göteborg med fantastiska öl och dessutom kan Du hitta nya spännande bryggerier. Dessutom en mer eller mindre stående öllista bland flaskorna som är riktigt bra. Krydda detta med en annan höjdpunkt, maten , deras tap... Visa hela »

3 feb 2017

Grymt ställe med väldigt goda pintxos, stort ölutbud, härlig atmosfär och bra service. Vi var där en fullsatt lördagskväll och ändå höll servicen exceptionellt hög klass. En i vårt sällskap beställde glutenfri öl, och... Visa hela »

18 jan 2018

Miljö, service, utbud - ALLT är top notch!!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.