Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Star Karaoke

5,0
2 betyg
Redigera Star Karaoke

Oavsett om du sjunger professionellt eller är den där som enbart tar ton ensam hemma, helst i duschen, så är du alltid välkommen till Star Karaoke i Göteborg. Denna karaokebar erbjuder ett annorlunda sätt att umgås vare sig man är kollegor eller kompisar som vill fira något, eller bara släppa loss framför en mikrofon.

På Star Karaoke kan du välja mellan olika paket, få fri tillgång till en privat karaokestudio och välja och vraka bland favoritlåtar. Beroende på vilket paket man väljer hinner man med olika många låtar, men du kan välja bland över 100 000 svenska och internationella hits, med allt från ballader till rock och pop.

Kanske letar du efter en annorlunda teambuilding med jobbet? Du kanske vill festa till det på en onsdag, eller så får ni feeling en fredag när helgkänslan infinner sig? Denna färgstarka karaokebar i centrala Göteborg välkomnar alla som gillar sång, mat och dryck.

Utöver deras standardpaket för den som vill sjunga en alldeles vanlig torsdag, så finns även möjlighet att boka något mer speciellt. På Star Karaoke älskar man att att skapa oförglömliga upplevelser och evenemang, om det så är en möhippa, svensexa, kick off eller ett födelsedagsfirande. Här kan man skräddarsy ett arrangemang utifrån sina önskningar, med mat och dryck om så önskas.

Star Karaoke består av åtta studios på 12-22 kvadratmeter, vilket passar för sällskap om 4-16 personer. I studion finns den senaste utrustningen med förstklassigt ljud, två mikrofoner, tekniska effekter samt rolig rekvisita. Via en iPad navigerar man bland 100 000 hits, där du även kan skapa spellistor.

Användarbilder på Star Karaoke Visa alla

  • Lägg till bild